İpek Yolu Haber Ajansı

14 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

14 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

14 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

Duygusal olarak kendinizi çok iyi hissettiğiniz dönemlerden birindesiniz.



KOÇ

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce içinizde yaşadığınız karmaşaları bitirmelisiniz. Bugün iş arkadaşlarınızı biraz daha iyi tanımak için harika bir gün.   



BOĞA

Eski sevgilinizden beklenmedik bir mesaj alacaksınız. Evli bir çiftseniz, eşiniz ile birbirinize karşı tutkulu olduğunuz günleri özlemeye başlamış olabilirsiniz. Bugün soğuk içecekler içmekten kaçının.



İKİZLER

İçinde bulunduğunuz kötü durumlara rağmen kendinizi iyi ve istikrarlı hissediyorsunuz. Gün boyunca bu duyguyu korumak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Dengeli ve düzenli beslenmeye özen gösterin.



YENGEÇ

Duygusal olarak kendinizi çok iyi hissettiğiniz dönemlerden birindesiniz. Fakat bugün aile üyelerinizden biriyle tartışmaktan kaçının. Son günlerde bacaklarınızda ağrı hissetmenizin nedeni ısınmadan egzersiz yapmaya başlamanız olabilir.



ASLAN

Aslanlar, uzun mesafeli bir ilişkiniz varsa bugün hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Patronunuz sizin ile konuşmak isteyecek. Bunun nedeni işinizde gösterdiğiniz başarı olabilir.



BAŞAK

Yaşadığınız olaylar nedeniyle kendinizi gergin ve stresli hissediyorsunuz. Negatif enerjiyi bırakın, her şey yoluna girecek. Finansal olarak rahatladığınız bir döneme girdiniz. Hedeflerinize odaklanmaya devam edin.


TERAZİ

Bu aralar sırtınızda ağrı hissediyorsanız, yoga size iyi gelebilir. Paranızı yönetme konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığınızı düşünüyorsanız, çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.


AKREP

Akrepler, iş hayatınızda yaşadığınız bütün sıkıntılar karşılığını vermeye başlıyor. Duygusal olarak nerede durduğunuzu bilmiyorsunuz. Bugün çok fazla düşünmemeye çalışın.



YAY

Son zamanlarda partneriniz ile birbirinize çok fazla vakit ayıramadınız. Bu yüzden romantik bir kaçamak planlamak için mükemmel bir zaman. Sıkıntıdan yemek yemeyi bırakın ve haftada en az iki kere egzersiz yapmaya başlayın.



OĞLAK

Partnerinize karşı daha sevgi dolu ve sevecen olmaya çalışın. Bir ilişki içinde değilseniz gün sonunda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz, ancak bu eski sevgilinize mesaj atmak için bir neden değil. Bağışıklık sisteminiz zayıfsa daha fazla protein ve vitamin almaya çalışın.



KOVA

Kariyerinize yön verecek yeni bir insanla tanışacaksınız. Bu fırsatı iyi değerlendirip kendinizi geliştirin. Bugün kaos yaşanabilecek ortamlardan uzak durmanız sizin için en iyisi olacaktır.



BALIK

İlişkinizde gergin anlar yaşadıysanız, bugün yumuşak bir konuşma ile aranızı düzeltebilirsiniz. İş hayatınızda elinizden gelenin en iyisini yaptığınız sürece bütün fırsatlar kapınıza geliyor.


Kaynak:https://kadin.com/14-haziran-2020-gunluk-burc-yorumlari


Orhan Oyanık
İpekyolu Haber Merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz