İpek Yolu Haber Ajansı

ANTALYA GENÇDER İLE ŞENLENDİ



Genel merkezi Antalya’da olan Uluslararası Gençlik Kültür ve Sanat Derneği (GENÇDER)’in
Hazırlayıp sunduğu ULUSLARARASI GENÇLİK ZAFER HAFTASI ŞÖLENİ VE ULUSLARARASI RESİM SERGİSİ 28-29 Ağustos’ta Antalya’da iki günlük bir etkinlikle katılımcılarına ve izleyicilerine unutulmayacak anlar  yaşattı.  
ULUSLARARASI KARMA RESİM SERGİSİ’ ni  Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi’nde 28 Ağustos saat 18:00’de Kurdela kesip açılış yapan GENÇDER sergi açılışına; Dokumapark Müzeleri Müdürü Emrah Ünlüsoy, Avrasya Sanat Kültür Edebiyat Bilim Federasyonu Başkanı Savaş Ünal, Başkan Yardımcısı Yahya Azeroğlu,
“21.Yüzyılın MADONNALARI” Annelik Kültürü Desteği Gelişim VAKFI Meryem Yolaç, Uluslararası Gençlik Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Süleyman Güzel, İpekyolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Duysak, Yunus Emre Kültür Merkezi Öğrt. Evrensel Farkındalık Platformu Başkanı, Küratör Tüm Tatar Türkleri ve GençDer Mersin Temsilcisi Ressam Hülya Gülmez, SOS Sanat Grubu Başkanı Ressam Emine İLKKUTLU İZDAR, Antalya Memur Kültür Sendikası Başkanı Esat Esmeray’ında katılımlarıyla gerçekleşti. ULUSLARARASI ZAFER HAFTASI KARMA RESİM SERGİSİ Dokumapark Sergi Sorumlusu Nazlıcan Sürmeli’nin ve GENÇDER ekibinin çalışmaları ile hazırlandı. Sergide;  Kerkük’ten Ressam Nezahat Hamza, GENÇDER Şanlıurfa Temsilcisi Ressam Mustafa Kılınç, GENÇDER Burdur Temsilcisi Bahar İkbal Önal hazırda bulunurken, uluslararası ve yurt genelinden Elli resim ve fotoğraf sanatçısı eser göndererek katılım sağladı. Kokteyl ve Teşekkür belgesi taktimi sonrası  etkinlik salonu Mimar Sinan Kongre Merkezi’ne geçildi. Uluslararası Zafer Haftası Karma Resim Sergisi 6 Ekim 2019 tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor. 


HABER: ÖZLEM GÜZEL 
İPEKYOLU HABER ANTALYA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz