İpek Yolu Haber Ajansı

BAFRA ÖĞRETMENEVİ' NE EĞİTİMCİLERDEN ÖVGÜLER


Samsun’ un güzide ilçelerinden Bafra’ daki Öğretmen Evi’ nde konaklayan ziyaretçiler, Bafra Öğretmenevi’ nin Konuk Anı Defteri’ ne övgü dolu sözler ve yorumlar yazdılar.

Bu söz ve yorumlardan biri emekli öğretmen ve İzmir Dobra Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ağr’a ait. Ağır,  anı defterine şöyle yazmış:

" S. Öğretmen Evi Yöneticileri’ ne,

Bafra Öğretmen Evi’ ni her konuda güzel buldum. İnsanların konaklamaları açısından Bafra Öğretmenevi çağdaş bir dinlenme yeri.

Samsun Ladik Akpınar Köy Enstitüsü mezunu bir eğitim emekçisi olarak güzel öğretmenevinden son derece mutlu ayrılıyorum.

Aslen Tokat Erbaa’ lıyım. Yarım asra yakın bir sürede, Dünya’ nın en güzel kenti İzmir’ de oturuyorum. 34 yıldır gazetecilik yapıyorum.

Merkezi İzmir’ de bulunan ve Türkiye’ yi kucaklayan DOBRA Gazetesi’ nin kurucusu ve sahibi bulunuyorum.

Yirmi beş gündür Karadeniz seyahatindeyim. Bafralı öğretmen arkadaşlarım var. Ne var ki görüşemedim. Bunlardan Saffet Akbulut, Şerafettin Er, Enver ve Avni kardeşler, Çetin  Ayran. Sizlere teşekkür ediyorum.

Böyle modern bir Öğretmen Evi’ nin oluşmasnda emeği geçenleri kutluyorum.

Mustafa Ağır.

 Emekli öğretmen, gazeteci. "

Mili Eğitim Bakanlığı ( MEB ) Sosyal Tesisler ve İşletme Dairesi Başkanı Harun Karcı ise şöyle yazmış  konuk anı defterine :

" Bafra Öğretmenevi’ nin, Türkiye genelinde ziyaret ettiğim öğretmenevleri arasında temizliği ve kalitesiyle kendinden söz ettiren bir konumda olduğunu gördüm.

Bu vesileyle başta kurum Müdürü Nergiz bey ve tüm çalışanlarına teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

Harun Karcı

MEB Sosyal Tesisler ve İşletme Dairesi Başkanı. "

HABER: OKTAY ZERRİN 

İPEKYOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz