İpek Yolu Haber Ajansı

DÜŞLER DÜNYASI BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞKU VARDI

Beylikdüzü Belediyesi önderliğinde düzenlenen Geleneksel “Şairler Ozanlar Buluşuyor” “Duygu Dolu Sevgi Dolu Şiirini Türkünü Al, Sen de Gel” Etkinliğinin 39. Sunu gerçekleştiren Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu “2023 yılına Merhaba dedi”

 


 

 

Saygı duruşu, İstiklal Marşıyla başlan etkinlikte iki yıl önce yıl 5 Ocak’ta Ümraniye de bir etkinlikte sahnede hayatını kaybeden Ozan Hüseyin Özperçin, şair Ayser Bektaş başta olmak üzere Şair Neyzen Tevfik, Aşık Zevraki, Zevraki Dostu Metin Özdemir, Kıvırcık Ali, Cemal Süreya, Fatma Girik, Ali Narçın, bu ay hayata veda eden Burhan Çaçan… da anıldı.

 

Halk Şairi Canehli Recep Boyalı kitabını imzalarken

Onur konuğu Cemal Süreya dostu yazar Mehmet Ali Işık

Halkbilim araştırmacısı ve müzik yorumcusu Süleyman Süer da birer konuşma ve şiirlerle program katıldılar.

Giriş ücretsiz olduğu etkinlikte Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu Başkanı Halk Şairi İsmail Aydoğmuş da bir konuşma yaparak “Salonu tahsis eden Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Kültür Müdürüne, belediye personeline ve katılımcılara teşekkür etti. Misafirlerle birlikte Yüze yakın kişinin katıldığı etkinliğe Aynur Güneş, Şahin Örk, Sultan Nermin Sezici gibi sanatçılar ilk kez katılarak bol alkış ve beğeni aldılar.

Cemal Süreya kitabı yazarı ve dostu Mehmet Ali Işık “ Cemal Süreya için daha çok etkinlikleri birlikte yapacağız” derken, Ozan Süleyman Süer “Bizlere gösterdiğiniz yakınlıktan onur duydum. Bu halk için daha çok müzik daha çok etkinlikler yapacağız” dedi.

Şair Canehli Recep Boyalı; “Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu bana ve kitabıma sahip çıkarak bu ailenin bir üyesi olduğumu göstermiştir” dedi.

Katılan tüm katılımcıların sahne aldığı ve ücretsiz olan etkinlik dostane bir hava içinde unutulmaz anılar biriktirerek dağıldı.

 

 

Katılanlar: İsmail Aydoğmuş, Hilmiye Kılıçarslan Aydoğmuş, Şengül Yıldırım, Metin Karakuş, Mehmet Ali Daştan, Mehmet Ali Işık, Süleyman Süer, Recep Boyalı, Semiha Boyalı, Selahattin Yalçıner, Yusuf Bükülmez, İhtiyar Delikanlı Erol Durak, Yakup Kalmış, Hüseyin Demir, Paşa Yalçın, Derviş Can, Sabahattin Salikoğlu, Ali Aydın, Şahin Örk, Aynur Güneş, Doğan Gürz, Halis Yıkar, Mehmet Çelik, Birsen Özdemir, Nurten Soylu, Bahattin Bakaroğlu, Ahmet Huy, Sündüz Aslan Akça, Yusuf Can, Mehmet Şükrü Şık, Naciye Aslan, Muteber Sadık Satılmışoğlu, Süleyman Türkyılmaz ve eşi, Mehmet Emin Mardini, Aşık Ahmet Yıldız, Ali Gürz, Fatoş Cemre, Ali Ekber Hırlak, Metin Özdoğan, Sinem Can Tatlıses ve annesi, Resul Civcik, Ali Çağlar, Yusuf Arslan, Mihriban Sarı, Ferda Önder, Demir Çil, Seyfi Taşçı, Türkan Bilen, Tolca Can Özer,

Eren Serdar Erzincan, Naime Gülcü, Habip Özkilislioğlu, Süleyman Doğan, Ozan Garip Yadigar, Aslan Seymen, Birsen Özdemir, Beyhan Uygur, eşi ve kızı,  İsmail Tosun, Kazım Çağın, Uğur Yiğit, Hasan Polat, Hamdi Acar ve eşi, Ali Eren, Nazife ve Adem Tekkeşinoğlu, Cemal Tekkeşinoğlu, Kazım Üçok, Ozan Yahya Bilican, Zeki Kaymakçı, Süleyman Bozkurt ve arkadaşı, Sultan Nermin Sezici, Hikmet Sezici, kardeşi ve oğlu, Fatma Aydın, Nursen Ağa Aydın, Aziz Nural, Figen Sezen, Ahmet Süer, Selma Süer, Ali Gündüz, Fatoş Altın, Selahattin Cicim, Aylin Dönmez, Nail Babacan, Erhan Yılmaz, Korel Özek ve ablası

 




HABER: ÖZKAN GÜLİ

İPEKYOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz