İpek Yolu Haber Ajansı

DİNAR YAZARLAR ŞAİRLER KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN “SU ÇIKAN ŞİİR” ŞÖLENİ

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi Yazarlar Şairler Kültür  Derneği  her yıl geleneksel olarak sürdürdükleri  "Su Çıkan Şiir Şölenleri" nin 31.10.2021 tarihinde 7. sini gerçekleştirerek Dinar halkını şairler ile buluşturdu.

Bir Zeki Ce dahil 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Şölene Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve Afyonkarahisar merkezde ikamet eden şair ve yazarlar, Isparta’dan Göller Bölgesi şair ve yazarları, Dinarlı Şair ve yazarlar ve Denizli’den Şair- Sunucu Safiye Samyeli katıldı.

Şiirler ve yöresel sanatçıların okumuş olduğu türküler ile harmanlanan program muhteşem oldu. Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Dinar halkının katılmış olduğu program da, birçok hizmet şilti takdim edildi.  Programın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Dinar Yazarlar Şairler Kültür Derneği Başkanı Yaşar Sağlam’a ve yönetim kurulu üyelerine, AFYAŞAT Başkanı Muharrem Günay’a ve yönetim kurulu Üyelerine,  Melahat Ecevit’e, Zeki Çelik’e, Ülker Aygün’e, Yitik Ozan Durmuş Kaya’ya teşekkür edildi.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirHABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz