İpek Yolu Haber Ajansı

DOĞUNUN GÜÇLÜ KIZI

Gülseher Yılmaz Koç hayata yokluk içinde gözlerini açtı on çocuklu bir ailede yetişti ilkokul’dan sonra okumayı çok istedi ama imkansızlık yüzünden okuyamadı ama hiç pes etmedi hayata sıkı sıkı tutundu ve çok mücadeleler verdi kendi yaşadıkları sıkıntıları bir başkası yaşamasın diye sosyal medya üzerinden yapmış olduğu proğramlarla büyük kitlelere ulaştı ve İş adamı Birol Metin beyin büyük destekleri ile sma’çocuklar ve muhtaç sahibi ailelere ulaşıldı. ve ulaşmaya devam etmektedir.



   GÜLSEHER YILMAZ KOÇ BİYOGRAFİSİ 

Gülseher Yılmaz Koç Kars İli Sarıkamış ilçesi’nin Beşyol köyünde 1977 yılında dünyaya geldi.ilk okulu Sarıkamış’ta okudu okumayı çok istediği halde ailesi maddi durumu iyi olmadığı için okuyamadı küçük yaşlarda çalışma hayatına başlayıp ailesine katkıda bulundu. Yöre Aşıkları ve şairleri etkisi altına kalarak amatörce şiir denemeleri yaptı ve ara ara şirler yazmaktadır. 

Fesbook’ta can sarıkamış gurubuna katılıp bazı faaliyetlere bulunduktan sonra sayfa yöneticisi olan Gündüz Tekbaş tarafından Gülo mahlası verildi.    Ardahan’lı Türk Halk müziği sanatçımız Songül kılınç’ın daveti ile  MEİROOM sayfasına katıldı. MEİROOM  kurucusu yönetim kurulu başkanı sayın Birol Metin beyin gayreti  ve desteği ile Sma’lı çocuklara ve yardıma  muhtaç ailelere yardım proğramları yaptı ve yapmaya devam etmektedir. En büyük destekçi Olan Birol Metin bey ve desteğini esirgemeyen diğer arkadaşları  Gönül Sultan,Zeki Subaşı,Nuh kekec, ihtibar Subaşı, Bülent Yılmaz, Hacer Yılmaz,  Behram yılmaz,  Dudu Üstündağ,   sayın Gürsoy Solmaz,  sayın Hayri Bildik, Bildik yayın evi  sayın Emre Doruk, Aslan Doruk, Doruk kundura, Hayati Seçilir, Sitorben Sitore giyimin  vermiş oldukları maddi ve manevi destektelerle yardıma muhtaç  ailelere ulaşılıyor.
MEİROOM Radyo Ve Tv hayatına en kısa süre içinde başlayacak.
Gülseher Yılmaz Koç evli iki çocuk annesi Antalya’da ikamet etmektedir.

 

GÜNBÜR GÜNBÜR 

Meiroom bir yaşındadır 
Herkes kendi işindedir
Bir Kars kızı başındadır 
Çalıyoruz gümbür gümbür 

Gönül sevmez gönül görmez
Aramızı bozanları 
Aşıkları Ozanları 
Alıyoruz gümbür gümbür 

Seyirciler akın akın 
İkiciliklerden sakın
Bize söz edene bakın
Geliyoruz gümrük gümbür 

Bizi kıskanan çatlasın 
Ortayeriden patlasın
Teller yerinden hoplasın
Söylüyoruz günbür günbür 

Dost elinden esir kalam 
Doğru yola kurban olam
Kars’ın kalesinde sağlam 
Duruyoruz günbür günbür 
                       Gülseher Yılmaz koç 

HABER: Özkan Güli
İpekyolu Haber  İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz