İpek Yolu Haber Ajansı

EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANAT TOPLULUĞU’NDAN 8. KAHVALTI ETKİNLİĞİ

Muğla’nın Köyceğiz, Ortaca, Dalaman İlçelerinde bulunan eğitim, kültür ve sanat emekçilerinin oluşturduğu topluluk 8. Kahvaltı etkinliği düzenleyerek bir araya geldiler. Kahvaltı etkinliğini Araştırmacı Yazar Günür Karaağaç organize etti.

Kahvaltı etkinliğine Muğla CHP eski Milletvekillerinden Dr.Ali Arslan, CHP Muğla Milletvekili Av.Burak Erbay, CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Selçuk Siber katıldılar. Günün sanatçı konukları ise Gazeteci Yazar Asım Güneş, Eğitimci Abdurrahman Tuncer (Eğitimci Yazar ve Gazeteci olan ve Mayıs 2021 yılında kaybettiğimiz Suphi Tuncer adına),Yazar Ercan Birdal, Eğitimci Araştırmacı Yazar Ertuğrul Baylan, Ressam Araştırmacı Yazar Memet Polat, Şair Hatice Altunay ve Konuk olarak Şair Birdal Can Tüfekçi ve Şair Sultan Gürbüz katılarak kitaplarını imzaladılar ve sanat hakkında ki düşüncelerini konuşarak, okuyucuların sorularını yanıtladılar.

Yerel basının da yer aldığı kahvaltıya yazarlar ;Av Yüksel Sarı, İpekyolu Haber Ajansı Muğla İl Temsilcisi-Gazeteci-Yazar-Şair Osman Acar , Ata Ülkü Özsoy ,Turgut Atalay ve Ressamlar; Ayfer- Kamil Öztürk yer aldılar. Yine Ebru sanatçısı Zehra ve Çini sanatçısı Ebru, Hayıt Dergisi genç yazarları, Türk Sanat Müziği temsilcisi Mustafa Sökel etkinliğe katılanlar arasındaydılar.

Yüz kişinin katıldığı etkinlikte Eğitimci Necmi Yener’in kızı Neşe Yener Kesmiş ve Eğitim İmecesi adına Meral Metin katılarak proje hakkında bilgi verdiler. Kahvaltı etkinliğini düzenleyen Günür Karaağaç tüm katılımcılara teşekkür etti. Kahvaltı etkinliğine katılan konuklar da başta Günür Karaağaç ve Ortaca Tayfa Restorant yetkilileri olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz