İpek Yolu Haber Ajansı

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR 3 YENİ OTOBÜS HATTINI HİZMETE AÇIYOR 11 MART İTİBARİYLE AKTOPRAK, BEYKENT VE KUZEYŞEHİR BÖLGELERİ OSB BİRBİRİNE BAĞLANACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak yeni 3 otobüs hattıyla Aktoprak, Beykent ve Kuzeyşehir’in Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) toplu taşıma bağlantısı sağlanacak.

Sanayisinin her geçen gün büyüdüğü Gaziantep’in yeni yerleşim merkezlerinin OSB’ye bağlanmasını sağlayacak otobüs ring hatları 11 Mart Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak. Otobüs hatlarının hizmet vermeye başlamasıyla hat başlangıç bölgelerinin OSB içerisinde bulunan Gaziray Başpınar İstasyonu ile şehir merkezine entegrasyonu sağlanmış olacak.

Yeni açılacak otobüs hatları kapsamında Aktoprak- OSB Ring Hattı, saat 06.00’da başlayacak bitiş seferi olan 19.30’a kadar 2 araçla 30 dakikalık aralıklarla günlük 28 sefer yapacak. 06.00’da başlayacak ve bitiş seferi saat 18.55 olacak Beykent- OSB ve Kuzeyşehir OSB Ring Hatları ise 3’er araçla 25 dakikalık aralıklarla günlük 32 sefer yapacak. 

 

 

 

HABER: HÜLYA TAKTAKLAR

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz