İpek Yolu Haber Ajansı

Gazeteci Salıcı, Öğrenciler İle Söyleşi’de Bir Araya Geldi

Mütercim Asım İlk ve Ortaokulu’nun düzenlediği ve Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören Mesleki Söyleşi programlarının bu haftaki konuklarından birisi de gazeteci Sait Salıcı oldu.

Değişik Meslek Dallarında branşlarında uzun yıllar emek vermiş kişileri düzenledikleri  Söyleşide Öğrenciler ile bir araya getiren  Mütercim Asım İlk ve Ortaokulu Müdürü İlhan Gök, 

Bir 4 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

Öğrenciler tarafından da büyük ilgi gören ve her Söyleşinin  merakla beklendiği  bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. 

Bir 7 kişi, ders çalışan insanlar ve masa görseli olabilir

Gök, Farklı Meslek Gruplarından katılan konukların verdikleri bilgilerle Öğrencilerin o konuda daha da bilgi sahibi olmalarının sağlandığını ve Öğrencilerinde doğrudan merak ettikleri tüm soruları sorarak öğrenmelerinin önemine dikkat çekti. 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı ’MUTERCI MÜTERC RTAOKULU MİLL MILLIDEGERLER MIDEGER.E DEĞERLER 1962 KAZANDIRIR KAZANORR MÜTERCİM İLK/-RTAOKULU ASIM’ görseli olabilir

Mütercim Asım Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen “Gazetecilik Mesleği” Söyleşisi’ne Öğrencilerin ilgisi de oldukça fazla oldu. 

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Gazeteci Sait Salıcı’ya birbirinden farklı soruların sorulduğu Söyleşi ‘de Salıcı, tüm sorulara içtenlikle yanıt vererek  30 Yıllık Gazetecilik Mesleği yaşamından elde ettiği tecrübeleri Öğrencilere aktardı. 

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı ’MUTE ILKUDI EA E SAI ร 1362 MÜTERCİM MOTERCİMASIM ABIM IUKORTAOKULU’ görseli olabilir

Söyleşi sonrası Mütercim Asım İlk ve Ortaokulu Müdürü İlhan Gök, Gazeteci Sait Salıcı’ya bir plaket vererek katılımından dolayı da teşekkür etti. Dünya Basın Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi olan ve daha önce Basın ve İnternet Medyası Derneği  Başkanlığı da yapan Salıcı, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin ve Öğrencilerin Farklı meslek dalları konusunda bilgilendirilmesinin önemine dikkat çekerek  bu tür etkinlikleri düzenleyen Okul Müdürü İlhan Gök’e teşekkür etti.

 Bir 8 kişi, hastane ve şunu diyen bir yazı ’İLKOKULU ORTAOKULU’ görseli olabilir

 

Haber: hülya taktaklar

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz