İpek Yolu Haber Ajansı

MÜZSAN GENEL MERKEZİ GAZIANTEPTE AÇILDI


Kısa adı MÜZSAN olan Türkiye müzisyenler ve sanatçılar Federasyonu genel merkezi dün büyük bir  katılımla açıldı.

Açılışta konuşan genel başkan Ahmet ONURLU  her zaman sanat ve sanatçının yanında olduklarını ve sanatçılarımızın rahatlaması için yıllardır mücadele ettiklerini bunun karşılığını aldıklarını sözlerine ekledi.

Genel başkan Ahmet ONURLU yılların ihmali olan sanatçılarımızın sigortalarını büyük bir mucade sonunda hak ettiklerini erken emekli haklarını olduğunu anlattı .

 GAZİANTEP balıklı yakınında bulunan MÜZSAN  GENEL merkezindeki açılışa AKP il. Başkan yardımcısı Hüseyin DEVECİ  il kültür müdür yardımcısı Sayın Mehmet AYKANAT Gaziantep büyükşehir belediye başkan danışmanı Sayın Mehmet ERDOĞAN İPEKYOLU HABER AJANSI yönetim kurulu başkanı Ali DUYSAK ,sanat dünyasından kahtalı HAMİDO  Birçok ünlü sanatçılarımızın Menajerliğini  yapan Sayın Mustafa YILMAZ  .  bir çok bölgesel ve ünlü sanatçılarında bulunduğu açılışa İSTANBUL Ali UNURLU ,MUĞLA Can PEHLİVAN,  ADIYAMAN Halil TANYILDIZ KONYA Muhittin OĞUZ K.MARAŞ Ali KANAT ANKARA Menyum Kadir  il temsilcilerinin de  katıldığı MÜZSAN genel merkezi açılışına basın yoğun ilgisi vardı . Açılıştan sonra genel başkan ONURLU tarafından ikram sunulmasıyla son buldu.


HABER FİLİZ PUNAR 

MEHMET BAĞCI 

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz