İpek Yolu Haber Ajansı

OKTAY ZERRİN' İN İMZA GÜNÜ


Bafralı şair, yazar, emekli öğretmen ve İpekyolu haber ve reklam ajansı  samsun il müdürü  gazeteci Oktay Zerrin’ in " Sevgi Ufkundan Şarkılara " adlı birinci ve " Dünya Çocukla Güzel " adlı 2. yeni çocuk şiirleri kitaplarının imza günü ve söyleşi programı, 22 Mart 2018 Perşembe günü, Bafra Altınyaprak İlkokulu’ nda,saat 10.00- 14..00 saatleri arasında gerçekleşecek.

İlk kitabı " Sevgi Ufkundan Şarkılara " Antalya Sahil Kitap’ tan, 2. yeni, çocuk şirleri kitabı " Dünya Çocukla Güzel " ise; Bafra Ofset’ ten piyasaya çıkan Oktay Zerrin, 3. şiir kitabı " Yalnızlığa Dur Dedim " adlı  şiir kitabını da piyasaya çıkarma çalışmaları içersindedir.

Bu güne kadar binlerce şiir yazan Oktay Zerrin’ in 25 şiiri TRT TSM Repertuarı’ na kabul dilmiş olup  Devlet Bakanlığı, Ankara B. Şehir, İstanbul Kadıköy Belediyesi, Amasya Valiliği, Bir Harf Net, Sultan Özateş ve Hikmet Okuyar gibi kişi ve kurumlardan şiir ve güfte ödüllerinin yanı sıra, basın-Medya Ödülü ile çok sayıda plaket ve başarı belgeleri bulunuyor.

MESAM, Bafra Gazeteciler Cemiyeti, Samsun Medya Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Oktay Zerrin’ in Samsun’ da bir medikal şirkette çalışan kızı Çiğdem ile Amerika Kalororniya River side Üniversitesi’ nde Fizik Mühendisliği’ nde doktora yapanTaner adlı 2 çocuğu olup eşi Aysel de Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü’ nden emekli olmuştur.

Şair Oktay Zerrin Samsun Atakum, Türkiş’ te ikamet etmektedir.

bizde ipekyolu haber ajansı olarak müdürümüze başarılar dileriz.

haber: oktay zerrin 

ipekyolu haber samsun

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz