İpek Yolu Haber Ajansı

ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE KÖYCEĞİZ, FETHİYE ORTACA, DALAMAN EĞİTİM KÜLTÜR, SANAT VE EDEBİYAT GRUPLARI ORTACA /DALYAN-OKÇULAR MAHALLESİ’NDE BULUŞACAKLAR.

Muğla’nın Ortaca İlçesinde Edebiyat Grupları kahvaltıda bir araya gelecekler. İlk kez Fethiye Edebiyat Grubu Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman Topluluğu ile 5 Aralık Öğretmenler Günü Kahvaltısında buluşarak Öğretmen Dünyası ve Sanat Dünyasını açılacak sergide Kitap imza gününde buluşturmuş olacaklar.

FETHİYE EDEBİYAT GRUBU sözcüsü ve Grubun organizatörü Şair Coşkun Karabulut "On beş kişilik bir sanatçı grubu ile Ortaca /Dalyan -Okçular Mahallesi Mavi Yeşil Restaurantta bir araya geleceğiz" dedi.

FETHİYE EDEBİYAT GRUBUNDAN katılacak sanatçılar: Prof Dr. Oktay Yivli, Coşkun Karabulut, Gülseren Pars, Afi Can, Ali Taş, Ali Talaş, Fahrettin Tayçu, Celal Bozkurt, Kaya Binışık, Ali Rıza Yılmaz, Zeynep Gültekin, Turan Güç, Nevruz Yivli, Simber Özdilek, Şengül Yapıncak ve Nurcan Gökmen katılacaklar.

GÜNÜN KONUK SANATÇILARI

Av. Yüksel Sarı (Roman Yazarı), Hasan GÜNEŞ (Şair) , Ömer Hayyam (Filografiker), Birdal Can Tüfekçi (Şair), Sultan Acar (Şair), Osman Acar (Gazeteci Yazar-Şair) .

Günün KÖY ENSTİTÜLÜLER adına kendisi de bir Köy Enstitülü olan Eğitimci Yazar Durali KILINÇ konuşmasını yapacaktır.

Etkinliği organize eden Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Eğitim, Kültür, Sanat ve Edebiyat Grubu Başkanı Günür Karaağaç; “Etkinliğimize tüm öğretmenlerimiz ve Sanatseverler katılabilirler.” dedi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEK YOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz