İpek Yolu Haber Ajansı

SAMSUN ATAKENT' TE ŞİİR SESLERİ


- Samsun7 Ocak 2018 Pazar günü, Samsun Atakent’ te, şair ve roman yazarı Doğan KAN Aiesi2 nin evlerinde muhteşem bir Şiir Dinletisi gerçekleşti.

Samsun Yazarlar Derneği Başkan Yardımcısı, OMÜ Ziraat Fakültesi’ nde Şef, şair ve yazar Doğan KAN ile Ulaştırma Bakanlığı, Deniz Dibi Tarama Baş Mühendisliği’ nden emekli eşi Nurgül KAN, çocukları Türkçe öğretmenliği son sınıf öğrencisi Melda KAN ile Lise 2. sınıf öğrencisi kızları Yağmur KAN evlerinde ailece birlikte karşıladılar Samsunlu Şair, yazar ve sanatçıları.

Yenildi, içildi ve sıra Şiir Dinletisi ile üstad sanatçıların konserlerine geldi. Şiir Dinletisi’ ne katılan Samsun’ un isim yapmış değerli şair, yazar ve sanatçıları ise şöyle:

Ev sahibi Doğan Kan,eşi Nurgül, kızları Melda ve Yağmur KAN, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı, Araştırmacı Yazar Ahmet Seven, Mehmet Sağlam, İbrahim Coşar, Yusuf Kurt, Hasan Akbaş, Nadir Macit, İsa Kahraman, Bünyamin İnan, KADEF Başkan Yardımcısı Bahri Çakır, Haydar Sazlı, Ayşe Selen, Gülahmet Selen, Gaziantep İpek Yolu Haber Ajansı Karadeniz  Bölge Müdürü ve şair Nermin Eker, Hanife Asar, KADEF Sekreteri Seher Ayyıldız, Saniye Tuğrul.

Sanatçılardan; Emekli Öğremen ve besteci İsa Kahraman, bağlama sanatçısı ve Samsun Eski Milli Eğitim Müdürleri’ nden Bünyamin İnan bağlamaları ile güzel türküler seslendirdiler.

Ayrıca sözlerini, ev sahibi Doğan KAN’ ın yazdığı, Bünyamin İnan’ ın bestelediği eserler de dinletide seslendirildi.

Dinleti şairleri en güzel şiirlerini okuyup alkış aldılar. Şiir Dinletisi’ ne mazeretleri nedeniyle Ondokuz Mayıs ilçe şairi Alaeddin Dursun, Bafra’ dan Birfani Mehmet Alan ve İbrahim Ünlü ile Bafralı olup Samsun Atakum’ da ikamet eden şair, yazar ve gazeteci Oktay Zerrin katılamadılar.

Şiir Dinletisi’ nin gerçekleştirildiği şair, yazar ve KADEF Şiir Dinletileri’ nin sunucusu Samsun Atakent’ teki şair, yazar Doğan Kan, evinde düzenlenen Şiir Dinletisi hakkında şöyle dedi:

 Kan Ailesi olarak; Samsun’ un önemli şair, yazar ve misafirlerini evimizde ağırlamaktan şeref duyduk. İyi ki geldiler, iyi ki birlikte çok güzel zaman geçirdik. Sağ olsunlar, var olsunlar. Gelmek isteyip de mazeretleri nedeniyle gelemeyen, telefonla bizleri arayıp  gönülleri bizlerle olan değerli şair arkadaşalarımıza da teşekkür ederiz. "

HABER: OKTAY ZERRİN

İPEKYOLU HABER SAMSUN

Haber Videosu

https://www.facebook.com/dogan.kan.547/videos/vb.1287016945/10211677980886850/?type=2&video_source=user_video_tab

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz