İpek Yolu Haber Ajansı

10 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları

10 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları

10 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları 


Merkür ileri hareketine başladı. Ancak gökyüzünde çok güzel açılanmalar yok. Dikkatli olmak, detaycı olmak gerekiyor.

KOÇ

Eğer aşk hayatınızla ilgili almak istediğiniz aksiyonları almaz, özlediğiniz kişi için adım atmazsanız ileride çok büyük hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Arkadaşlıklardaki görevlerinizi yerinize getirmeniz ve sizin de arkadaşlarınız ile ilgilenmeniz gerekiyor. Kafanız karışık. Bazı Koç burçlarının başlarını kaşıyacak vakti yok.

BOĞA

Boğa burcu arkadaşlarınızdan gördüğünüz ilgi hoşunuza gidiyor. Siz de en iyi şekilde karşılığını veriyorsunuz. Kariyer hayanızla ilgili birtakım hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz. Ailenizle ilgili konuları işe, işinizi de eve taşımamalısınız. Yoğun bir gün sizleri bekliyor.

İKİZLER

İşler yoluna girmeye başladı. Özellikle deniz aşırı seyahatler söz konusu olacaktır. Hukuki konularda hayal kırıklığına uğramamak için işlerinizi sağlama almanız gerekiyor. “Nasıl olsa bir şey olmaz” diyerek hiçbir konuyu geçiştirmemelisiniz. Bu ara hayat beklemediğinizi önünüze serebilir. Beklenmeyeni beklemek yeni mottonuz olsun.

YENGEÇ

Öğrendiğiniz bilgileri kullanmazsanız hiçbir işinize yaramaz. Kendinizi daha iyi hissedebilmek için, öğrendikleriniz ile hayallerinizi gerçekleştirmek için adım atmanız gerekiyor. İletişim konularında bu ara oldukça başarılısınız. Daha fazla sosyalleşiyorsunuz. Sosyalleşirken sevdiğiniz insanı da aksatmayın.

ASLAN

Şans ilişkiler konusunda bir şekilde yanınızda. Fakat işler beklediğinizden farklı bir yoldan sonuca ulaşıyor. Uzun süredir ilişkileri devam eden Aslan burçlarının monotonluklarına son vermesi gerekiyor. Günlük rutinlerinizi renklendirebilir, biraz değişiklik yapabilirseniz daha huzurlu hissedeceksiniz.

BAŞAK

İkili ilişkiler, özellikle partnerlik ilişkileri konusunda hayallerinizdeki kişiyi bulmuş gibi hissediyorsunuz. Hayatınızın kendi payınıza düşen kısmı oldukça dengeli bir hale geldiği için, tüm düş kırıklıklarını daha rahat göğüsleyebiliyorsunuz. Ailevi konularda hala sıkıntılar var. Maddi anlamdaki şansınız da devam ediyor. Bazı Başak burçlarının kendilerini fazla garanti altında hissetmesi iyi sonuçlar vermeyebilir.

TERAZİ

İş hayatınız canlanıyor. Belirli bir ivme kazanıyorsunuz. Özellikle iş yerinde alacağınız haberler sizi hayaller alemine götürebilir. Terazi burçlarının aşk hayatlarındaki hayal kırıklıkları son bulacak. Artık geleceğinizi nasıl şekillendireceğinizi biliyorsunuz.

AKREP

Aşk çanları çalıyor olabilir. Romantik anlamda hayatınızda birtakım gelişmeler söz konusu olacaktır. Evli akrepler içinse çocuk sahibi olma zamanı gelmiş olabilir. Maddi anlamda çok fazla öğreti ve dönüşüm içerisindesiniz. Paranızı biriktirmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Bu arada son zamanlarda çok güzelleştiniz, farkında mısınız?

YAY

Aileniz ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bazı haberler alabilirsiniz. Kendinize sınır koymayı öğrenmeniz gerekiyor. Disiplini kaybettiğinizde ortaya hiçbir iş çıkaramıyorsunuz. Sizin kararlı bir şekilde işinize odaklanmanız gerekiyor. Bekar Yay burçları için ani gelişmeler söz konusu olabilir. İlişkileri olanlar ise dikkatli olmalı.

OĞLAK

Ailevi konulardaki aksiyonlar biraz daha normal bir hal alacaktır. Sizi sağlamlaştıracak hareketlerde bulunabilirsiniz. Maddi anlamda dikkatli olmak gerekiyor. Yatırım fikirlerini bir süre bekletmekte fayda var. Gereğinden fazla harcamalardan kaçınmalısınız. Çevrenizdeki insanların desteğini göreceksiniz.

KOVA

Maddi anlamda çevrenizdeki insanların desteğini görebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki pozitif adımlarınız çıkarınıza gelişecek birçok olayı tetikleyecektir. Arkadaşlıklarınızın sınavdan geçtiği bir dönemdesiniz. Bazı Kova burçları çoktan bu dönemden nasibini aldı, almayanlar almaya devam ediyorlar. Notlarını verin ve hayatınıza devam edin. Hiçbir konu için gereğinden fazla kırgınlığı içinizde saklamayın.

BALIK

Kendinizle ilgili aksiyon alma gücünüz fazla ancak yanlış kararlar almaya da oldukça müsaitsiniz. Maddi anlamda ayaklarınızın yere daha sağlam basmasını sağlayacak gelişmeler söz konusu olacaktır. Evli Balık burçları için oldukça güzel bir gün olacak. Bekarlar için hep güzel. Çünkü bekar Balık burçları kiminle istiyorlarsa hayallerinde onlarla beraberler.

Kaynak:www.yaseminorman.com

ORHAN OYANIK 
HABER MERKEZİ 


Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz