İpek Yolu Haber Ajansı

20 Mayıs 2020 Günlük Burç Yorumları

20 Mayıs 2020 Günlük Burç Yorumları

20 Mayıs 2020 Günlük Burç Yorumları

Bugün iş ortamında yaptığınız bazı hatalar su üstüne çıkabilir, hazırlıklı olun!




KOÇ

Koçlar mali olarak, yukarı ve aşağı gidiyorsunuz. Bugün biraz para elde edebileceksiniz, ama umduğunuz miktar bu değil. Çok fazla endişeleniyorsunuz ve muhtemelen aşırı stresli ve fazla çalışıyorsunuz. Bugün tembel ve rahat bir gün olabilir.



BOĞA

Boğalar sevgili diğer yarınızın bugün biraz zamana ihtiyacı olabilir. Bunu anlayın ve saygı gösterin. Sağlığınız inanılmaz. Tüm bu negatif ve garip enerjiyi, sizi bir canavar gibi terleten yoğun bir çalışmaya odaklayın.



İKİZLER

Daha tutkulu ve daha sevgi dolu hissediyorsunuz, ama yine de bugün sizin gününüz değil. Mali açıdan oldukça istikrarlısınız. Bir tasarruf hesabınız yoksa, şimdi bir hesap açın, çünkü gelecekte kesinlikle buna ihtiyacınız olacaktır.



YENGEÇ

Yengeçler sizler kısa süreli ilişkiler kuran kişiler olarak bilinmiyorsunuz. Bu yüzden de son zamanlardaki davranışlarınız etrafınızda dikkat çeliyor. Herkese gerçekte kim olduğunu göster!



ASLAN

Aslanlar aşık olmayı ve büyük romantik jestler yapmayı seviyorsunuz değil mi? Partnerinizi tüm dünyaya göstermek istediğiniz bir gündesiniz. Bugün bir piyango bileti almak isteyebilirsiniz, ne olacağını asla bilemezsiniz.



BAŞAK

Başaklar şans sizi takip ediyor. Bugün Aslan burcundan birileri ile flörtleşmek için uygun bir gün. Bugün meslektaşlarınızdan veya patronlarınızdan biri yaptığınız ve bildirmediğiniz bir hatayı öğrenebilir. Hazırlıklı olun.



TERAZİ

Teraziler iyi şans bugün sizin tarafınızda! Mali durumunuzu kontrol etmeniz çok kolay olacak. Bugün pek fazla sosyalleşmek istemeyeceksiniz. Özellikle içinize dönmek ve tek başınıza vakit geçirmek isteyeceksiniz.


AKREP

Akrepler gelirinizin tamamen istikrarlı olmasına rağmen yine de ekstra para kazanmak için başka, daha basit yollar arıyorsunuz. Her şey sorunsuz gidiyor. Bugün çok gizemli bir mesaj alıyorsunuz ve bu sadece sosyal ağlar aracılığıyla tanıdığınız birinden geliyor.



YAY

Yaylar parayla her zaman çok iyiydiniz. Sistemin nasıl çalıştığını biliyorsunuz, böylece sistem her zaman sizin için çalışıyor. Bugün biraz hareketli hissediyorsunuz. Bir şey denemeye hazırsınız, bu yüzden bunu yapmak için bugünden daha iyi bir gün yok.



OĞLAK

Oğlaklar bugün çalışırken yaptığınız işe çok dikkat etmelisiniz ve gözlerinizi fazla yormamalısınız. Çünkü zayıf noktalarınız gözleriniz. Bir şey planladığınız şekilde gitmezse hayal kırıklığına uğramayın. Sadece devam edin.



KOVA

Kovalar bugünü en yakın arkadaşlarınızla geçirin ve ilişkiler hakkında düşünmeyi bırakın. Kariyeriniz konusunda kendinizi zorlamaya devam edin, ancak sınırlarınızı aşmayın.



BALIK

Balıklar eşinizin sizi aldatması konusunda paranoyak olmayı bırakın. İlişkinizle ilgilenmeniz ve yaratıcı tarafınızı partnerinize göstermeniz gerekiyor. Yoksa kendi elleriniz ile onları soğutmanız olası görünüyor.

Kaynak:https://kadin.com/20-mayis-2020-gunluk-burc-yorumlari


Orhan Oyanık
İpekyolu Haber

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz