İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAİR ZERRİN’ DEN DAİRE AMİRLERİNE ŞİİR KİTABI !


Samsun Ayvacık doğumlu, aslen Bafralı emekli İngilizce Öğretmeni, şair, yazar ve  gazeteci Oktay ZERRİN; geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan " Sen Çarpar Bu Yürek " adlı, yeni ve 4. şiir kitabını, Bafra’ da görev yapan daire amirlerine, müdürlerine imzalı hediye etmeye devam ediyor.

Oktay Zerrin; " Sen Çarpar Bu Yürek " adlı şiir kitabını, Bafra İlçe Millî Eğtim Müdürü ve Bafra İmam- Hatip Lisesi’ nden de öğrencisi olan Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe PTT Müdürü olup kitapların kargo ile ulaşmasında emeği geçen Nurhan Şahin Önder, Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Nurhan Bayındır,Bafra MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, üniversite sınavkolik, kankolik ve motofest sever eğitimci Adem Topçuoğlu, Bafra’ nın önde gelen ülkücü camiadan Turgut Karadağ, Bafra Haber sahibi Ali İhsan Başaloğlu, gazeteci Tuğrul Taş, gazeteci Furkan Göçer, aslen Bafralı olup Bodrum’ da  ikamet eden ve Atatürk Ortaokulu’ ndan öğrencisi Faruk Urfalı gibi isimlere imzalı hediye etti.

Oktay Zerrin’ in " Sevgi Ufkundan Şarkılara", " Dünya Çocukla Güzel ", " Sevgi Güneşi Çocuklar " adlı 3  şiir kitabından sonra, şimdi de 4. sü ve yeni " Sen Çarpar Bu Yürek " adlı şiir kitabı geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı.

Şair Oktay Zerrin; Antaya Baygenç Yayıncılık’ tan piyasaya çıkan yeni ve 4. şiir kitabı için ayrıca kitaplarına destek veren Bafralı işadamı Osman Parlak, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, ülkücü camiadan Turgut Karadağ, işadamı Ramazan Güngör, işadamı ve Mevlanaspor Kulübü 2. Başkanı Arif Öztürk, Bafra Öğretmenevi Lokal Çlalıştıan Murat Kaçar ile kitaplarını satın alan tüm Bafralı vatandaşlara teşekkür etti.

Oktay Zerrin; şiir kitaplarını imzalı hediye etmek için sırada Bafra Kaymakamı ile okul müdürleri, Basın kuruluşları gibi bazı kurum ve  kuruluşları da ziyaret edeceğini; bunun yanısıra, yakın bir zamanda belirlenecek yerlerde imza günleri yapacağını, ilk olarak tarihi ilerde belli olacak olan Bafra Gençlik Caddesi’ ndeki Beduh Kitapçılık’ ta imza gününü gerçekleştirececeğini söyledi.

HABER: AYFER KILIÇ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz