İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR


 

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda, sosyal tesislerde ve camilerdeki dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

 

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Coronavirüs’e karşı temizlik ve dezenfekte işlemlerini sürdürmeye devam ediyor. Tüm Dünyayı saran Coronavirüs’e karşı hükümetimizin almış olduğu önleyici tedbirlerin yanı sıra Şahinbey Belediyesi ekipleri de dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

TÜM ALANLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

 

Şahinbey Belediyesi, vatandaşların kullandığı sosyal tesisleri, spor tesislerini, camileri, parkları ve vatandaşların sık kullandığı birçok alanı işlemlerinden geçirdi.

 

EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak temizlik ve dezenfekte çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak daha önce düzenli olarak yaptığımız temizlik çalışmalarını, coronavirüs salgınından sonra dezenfekte çalışmalarını arttırarak sürdürüyoruz. Şahinbey İlçesi’nde vatandaşlarımız tarafından sık kullanılan alanları dezenfekte ederek, tedbirlerimizi alıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da tedbirini alarak hijyen konusunda hassas olmaları gerekiyor. Hijyen anlamında tedbirlerini almalarını istiyoruz” dedi.




HABER: SÜMEYYA TURAN 

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz