İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN YEŞİLVADİ’YE ÜST GEÇİT

Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi de önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Vatandaşların hayatını kolaylaştıracak olan yürüyen merdivenli üst geçit kısa süre içinde tamamlanarak hizmete açılacak.


 

 

Şahinbey Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak bir projeye daha imza atıyor. Yeşilvadi Bulvarı’nda yaşanan yaya ulaşım sorunu, üst geçit ile ortadan kaldırılıyor. 5.20 metre yüksekliğinde ve 55 metre uzunluğundaki çift asansörlü üst geçit ayrıca Dumlupınar Mahallesi’nde yapılacak olan ve içerisinde halı sahalar, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanlarının olacağı 45.350 m2 alan üzerine yapılacak olan yeni parkı, Yeşilvadi Milletbahçesi’ne bağlayacak.  

 

 

 

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın hayatının kolaylaşması adına projelerin devam ettiğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak, her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Daha önce 1.700.000 m2 alan üzerine kurduğumuz Yeşilvadi Millet Bahçesi ve 12 şeritli 12 km uzunluğundaki Yeşilvadi Bulvarı’na şimdi de 5.20 metre yüksekliğinde ve 55 metre uzunluğunda çift asansörlü üst geçit yapıyoruz. Bu üst geçit ile Dumlupınar Mahallesi’nde yapılacak olan yeni parkımızı Yeşilvadi Millet Bahçesi ile birbirine bağlamış olacağız. Yapılan üst geçit vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak adına çok önemli bir rol oynayacaktır. Üst geçidimizin vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 



HABER: ALİ DUYSAK 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz