İpek Yolu Haber Ajansı

"AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ŞEN TÜRKMENLERİ ZİYARET ETTİ

Suriye Türkmen Dernekler Federasyonu, Suriye’de yaşanan iç savaş öncesi farklı bölgelerde yaşayan Türkmenleri bir araya getirerek hem birbirini daha yakından tanımaları ve Türkmen halkının Birliği ve yaşamış oldukları sorunların çözümü için istişareler yapmak üzere her yıl, yaz ve kış aylarında kapalı kamp düzenliyor.




"AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ŞEN TÜRKMENLERİ ZİYARET ETTİ" 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Mersin’i Silifke İlçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Gençlik kampında yapılıyor. 
Suriye Türkmen Dernekler Federasyonu’nun geleneksel hale getirdiği kış kampına, Ak Parti Genel başkan yardımcısı Sn. MUSTAFA ŞEN katılım sağlayarak Türkmenlerle birlikte Türkmen Çadırında oturup yöresel yemeklerini yedi, sohbet etti ve daha sonra Türkmenlerle toplantı yaparak, Devletin her zaman Türkmenlerin yanında olduğunu ve Türkmen Milletinin birliğinin önemine vurgu yaptı. 

Toplantı sonrası Türkmen Dernekler Federasyonu başkanı Tarık Sulo Cevizci beyefendiye başarılar dileyerek, Türkmenlerin yoğun ilgisiyle Kamptan ayrıldı. 


"TÜRKMENLERDEN BAŞKAN YARDIMCISINA TEŞEKKÜR" 

Ajans muhabirimiz İbrahim Bozan’a açıklamada bulunan Türkmen Dernek başkanları, AK Parti Genel başkan yardımcısı Mustafa Şen’in ziyaretinden kendilerinin ve Türkmen halkının duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. 

HABER: İbrahim Bozan 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz