AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SAYIN ADEM YILDIRIM VSP PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN BİLAL ŞAHİN’İ MAKAMINDA KABUL ETTİ.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SAYIN ADEM YILDIRIM VSP PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN BİLAL ŞAHİN’İ MAKAMINDA KABUL ETTİ.

İstanbul AK Parti Milletvekili Sayın Adem Yıldırım’la Vatan Severler Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bilal Şahin yan yana gelerek Mecliste olağanüstü Türkiye gündemini değerlendirdiler. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Sayın Yılmaz Gülümser’inde
selamlarını ilettiği bu görüşmede Türkiye adına Dünya adına olumlu görüşmeler yapılmıştır. konular gündeme getirilmiştir çözümleri üzerinde dile getirdiler.

İstanbul AK Parti Milletvekilimiz Sayın Adem Yıldırım bey beni bugün makamında kabul etti."
kendisiyle Genel Kurul kulisinde karşılıklı olarak hasbihal ettik. Ükemizin menfaatleri ile ilgili konuları istişare ettik. Millet olarak birlik beraberlik içinde olmamız gerektiğini dile getirdik.

Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Adem Yıldırım bey kendi Makamına ağırlamaktan büyük bir mutluluk duydum ve hoş sohbetinden, sıcak samimi yaklaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum.dedi."

Vatan Severler Partisi Basın Danışmanı Sibel Demirdiş

ipek yolu haber

mmustafa doğan

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz