İpek Yolu Haber Ajansı

ALANYA DA KORKULAN YANGINA MUDAHALA EDİLDİ

ALANYA DA KORKULAN YANGINA MUDAHALA EDİLDİ

Alanya Bayırkozağacı köyünde akşam saatlerinde çıkan orman yangını, sabah saatlerinde söndürüldü.
Alanya ve Antalya Büyükşehir Belediye yangın söndürme araçları ve Orman İşletme Müdürlüğü araçlarının yoğun çabaları sonucu söndürülen yangınla ilgili soruşturma devam ediyor. Elektrik tellerinden çıktığı tahmin edilen bölgedeki vatandaşlar evlerinden tahliye edildi. Gece boyunca süren çalışmalarla alevler kontrol altına alındı.
Antalya’nın Alanya da orman yangını başladı. Toslak, Emişbeleni, Güzelbağ ve Bayırkozağacı mahallerinde başlayan yangın endişe yarattı.

alevler kontrol altına alınırken Bayırkozağacı yangını saatlerce devam etti Yangın, rüzgârın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı yangının bildirmesiyle, olay yerine orman ve itfaiye ekibi müdahale etti Kısa sürede olay yerine giden ekipler karadan müdahale yangının elektrik tellerinden çıktığı tahmin ediliyor

Oluşacak tehlikeye karşı önlem açısından yandan yangın bölgesine yakın yerleşim yerindeki evlerden vatandaşlar da tahliye edildi.
Kıvılcımların yayılmasına karşın dikkatli ve gerekli önlem alınarak tedbir almış bulunmaktadır herhangi oluşacak bir risk ve tehlikeye karşı alanı boşalttık yağmurunda yağmasıyla Yangına yakın bölgedeki vatandaşları, can güvenliği için daha güvenli yerlere taşındılar
Saatler sonra yağmurun etkisini arttırması düşünülüyor yangın kontrol altına alınmış olacaktır


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOGAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz