İpek Yolu Haber Ajansı

ANNELER GÜNÜ MESAJI

14 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle sevgi, merhamet, fedakârlık ve şefkatiyle bizleri sarıp sarmalayan tüm annelerimizin en içten duygularımla ellerinden öpüyor, Anneler Günü’nü kutluyorum.


Hayatımıza anlam ve değer katan, bizleri sabırla büyütüp, emek ve gayretle iyi insan olmamız adına üstümüze titreyen, bizleri koruyup kollayan, canından can bilen annelerimiz hiç şüphesiz; en kıymetli, en değerli, en zengin varlığımızdır. Annelerimizin yüreklerindeki sevgi sonsuzdur. Annelerimiz hayat yolunda en güzel yol göstericimiz ve en kıymetli yol arkadaşımızdır. Dünyamızı aydınlatan, dünyadaki tüm güzelliklerin kaynağı olan annelerimizi ne kadar sevsek, onlara ne kadar hürmet etsek azdır.

Bizler; Peygamber Efendimizin dediği gibi ‘Cenneti anaların ayaklarının altında’ gören bir inancın, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘her devrin büyük adamlarını yetiştiren analar’a sahip bir milletin fertleriyiz.

Annelerimizin kıymetini sadece bugün değil her gün biliyoruz. Farkındayız ki annelerimizi sırtımızda taşısak da haklarını asla ödeyemeyiz. Dünyamızı güzelleştiren annelerimize karşı; hayırlı evlat olmak, ülkemize ve milletimize hizmet etmek, dürüst, güvenilir ve çalışkan bireyler olarak kendimizi yetiştirmek onlara edeceğimiz en güzel teşekkürdür. Bu bilinçle Türk milletinin bir ferdi olarak tüm annelerimize teşekkürü borç biliyorum.

Bu özel gün vesilesiyle; en değerli varlıklarını vatan uğruna şehit veren annelerimiz başta olmak üzere, ömürlerini ailelerine vakfeden başımızın tacı, ayaklarının altı öpülesi annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Ersin YAZICI

Antalya Valisi

 

 

HABER: FERİDE KAYA

ANTALYA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz