İpek Yolu Haber Ajansı

ÇARŞAMBA BELEDİYESİ ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Şehit mezarlarını yenileme çalışmalarına başladıklarını söyleyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ay-yıldızlı bayrak uğruna şehit olan kahramanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz ded


 

i.

Çarşamba Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapılarak ay-yıldız desenli taşlar ile döşendi. Mezarlıkların bayrakları yenilendi.

“Şehitlerimize borcumuzu ödeyemeyiz”

Şehit mezarlarının yenileme çalışmalarına dair açıklamada bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehit mezarlarımızın bakım ve çevre temizliklerini gerçekleştirdik. Bayraklarımızı yenileri ile değiştirdik. Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimize borcumuzu asla ödeyemeyiz. Bugün millet olarak özgürce yaşayabiliyorsak bu topraklar uğruna şehit olan kahramanlarımız sayesindedir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünde tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.” dedi.

“Özveriyle çalışmaya devam edeceğiz”

Çarşamba Belediyesi kırsal mahallelerde şehitler adına yapılmış olan çeşmeler içinde bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Konuya dair açıklama yapan Doğan ‘’Şehit mezarlarımızın yanı sıra mahallelerimizde bulunan çeşmelerimizi de yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk, ekiplerimiz düzenli bir şekilde takiplerini yapmaktadır.’’ ifadesinde bulundu.

Şehitlerin ruhuna uygun olarak gerekli duyarlılık ve özveriyi göstermeye devam edeceklerini bildiren Belediye Başkanı Halit Doğan, şehit yakınlarının ve vatandaşların yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını söyleyerek teşekkür etti.



HABER: NURİ GÜLER 

İPEK YOLU HABER SAMSUN

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz