İpek Yolu Haber Ajansı

"ARAYIŞ" DİZİSİNE HOLLYWOOD’DAN BOMBA TRANSFER!!!

"Lore Plus Film yapımından büyük transfer" Ünlü Hollywood yıldızı Hz. İsa filminin başrol oyuncusu CAN ARDUÇ ‘ARAYIŞ’ dizisine transfer oldu.


Yapımcılığını Zeki sincar ve Adem Sincar’ın üstlendiği izleyicisini ekrana kitleyecek dopdulu bir aksiyon dizisi olan Arayış’a dev transfer isim dahil oldu. 

Film ve dizi sektöründe gösterdikleri başarılarla öne çıkan Zeki Sincar ve Adem Sincar yeni projeleri olan Arayış isimli dizileri için sürpriz bir karakterle ile ‘Can Arduç ‘ ile el sıkıştılar. Türkiye de herkesin konuştuğu, izleyicileri ekrana kitleyecek “Arayış Geçmişin İzleri” adlı dizi projesinin çekimleri başladı. Dev oyuncu kadrosunun yer aldığı projede Yönetmenliğini Servet Aksoy ‘un üstlendiği Lore Plus Film yapım imzalı dizinin ekibine flaş isim Can Arduç katıldı.

 Kadrosunda Burçin Bildik, Nevin Efe, Emin Olcay, Şevki Özcan, İlker Kaleli ve Sarp Akkaya gibi bir çok ünlü ismin yer aldığı projeye yakışıklı ve başarılı oyuncu Can Arduç ile imzalar atıldı. Hz. İsa ve bir çok hollywood filminin başrol oyuncusu Can Arduç dizide başrol olarak yer alacaktır.

Hikayesi ile herkesi ekrana kitleyecek olan , bir sır gibi saklanan projede Reyting rekorları kıracak, bol aksiyon dolu, izleyicisini büyüleyecek dizi de Can Arduç’un nasıl bir karakterle diziye hayat vereceği merak konusu.



HABER: FIRAT ZURLU
İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz