İpek Yolu Haber Ajansı

Şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından uçak biletini Yusuf Güney’e satan THY’e ateş püskürdü.

Son günlerde cesur danslarıyla adından söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından meslektaşı Yusuf Güney ve Türk Hava Yollarına veryansın etti. "Yusuf Güney kadar terbiyesiz bir adam görmedim" diyerek sözüne başlayan Polat, kendisine haksızlık yapıldığını iddia etti.

"BU İNSAN HAKLARINA AYKIRI BİR DURUM"

Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu sözleri söyledi: "Bu insan haklarına aykırı bir durum! THY’nin içinde bir şahısa (Yusuf Güney) e kim bu kadar riskli bir torpil yaptıysa ortaya çıkarılsın! Upgrade’lerde biletini ilk alan kişinindir o koltuk ve ücretli yolcu gelmediği sürece bileti başka bir Upgrade’li yolcuyla değiştirilemez! Bu yasal değil! Resmen hak gaspına girer! Bu kadar büyük ve profesyonel işleyen bir kurum olan THY’nin adını kim böyle lekeleyebilir. Bunu kim yapabilir! Benim kazanılmış hakkım çalındı, gasp edildi.. Bunlar yasal değil! Yasal hakkımı kullanacağım! Ben herkese adil davranıyorum, kimseye torpil yaptırmıyorum ayıp be!"

"YUSUF GÜNEY KADAR TERBİYESİZ BİR ADAM GÖRMEDİM"

"Yusuf Güney kadar terbiyesiz bir adam göremedim. THY’de kendine bir tanıdık bulmuş, benim business biletimi önce almama rağmen, benden 2 saat sonra gelip benim yerimi aldı

HABER MERKEZİ


Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz