İpek Yolu Haber Ajansı

ATAKUM BELEDİYESPOR U 15: 2 - YOLSPOR U 15: 0


Samsun’ da Amatör U Ligleri 20 Ağustos 2019 Salı günü başladı. Böylece amatör liglerdeki heyecan ve gol düelosu da erken başlamış oldu.

Samsun Amatör U 15 Ligi’ nin iki güzide ve güçlü takımı Atakum Belediyespor ile Yolspor U 15 takımlarınınmücadelesini; Atakum Belediyespor 2- ’ lık skorla kazanıp, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Hedefini şampiyonluk olarak beirleyen iki gçlü takımdan Atakum ekibinin golerini ise; Yağız Berk Baş ve Mert Selçuk kaydetti.

Çekişmeli ve heyecanlı geçen maç, 21 Ağustos Çarşamba günü,  Samsun İlkadım, Baruthane Suni Çim Saha’ da, saat 17.00’ da  gerçekleşti. Maçın ilk yarısı 1- 0 Atakum Belediyespor U 15 takımının üstünlüğü ile geçildi.

Atakum Belediyespor Kulübü; sosyal medyadan " Güzel bir oyunla galibiyet alan takımımızı tebrik eder, rakibimize de kalan maçlarında başarılar dileriz." şeklinde mütevazi bir açıklmada bulundu.

Sporda centilmenliğin ve spor ahlakı ve kardeşliğinin bir kez daha bu açıklama ile ön plana çıkması; sahalardaki spor kardeşliği ve sevgisinin, skordan daha önde geldiğini gösteren güzel ve yerinde bir açıklama olarak memnuniyet uyandırdı.




HABER,: OKTAY ZERRİN

İPEKYOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz