İpek Yolu Haber Ajansı

BİLEZİKLERİ İÇİN YAŞLI KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜ

BİLEZİKLERİ İÇİN YAŞLI KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜ

BİLEZİKLERİ İÇİN YAŞLI KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜ 

Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Gözde Aytar ile maktul Gülcemal Coşar’ın ailesi katıldı. Tarafların avukatları da duruşmada hazır bulundu.

Savunmasını yapan sanık Aytar, suçlamaları reddederek, 2002’den beri olayın gerçekleştiği binada yaşadığını, maktulle hiçbir problemi olmadığını söyledi.

Olay günü ailesiyle evinde olduğunu ve ders çalıştığını anlatan sanık Aytar, bağırışlar duyunca kavga çıktığını düşünerek ailesiyle maktulün dairesinin bulunduğu kata gittiğini anlattı.

Daha sonra polislerin evine geldiğini belirten Aytar, "Polislere saat 15.00’de ekmek almaya gittiğimi sonra da eve geldiğimi söyledim. Bu suçu ben işlemedim. Haberlerde ve gazetelerde psikolojik sorunlarım olduğu söylendi ama ilaçlık bir şeyimin olmadığını söyledi doktorlar. Psikolojik bir sorunum yok, beraatımı isterim. Ben maktulü öldürmedim, altınlarını da almadım." ifadelerini kullandı.

Mahkeme Başkanı, dosyaya gelen belgelerde, sanığın olay yerinde parmak izinin çıkmadığını belirtti

Maktulün kızı Dilek Kurt, olay günü annesinin telefonla arayarak sanığın kendisini yaktığını söylediğini belirterek, sanıktan şikayetçi oldu.

Maktulün oğlu İbrahim Coşar da yandığını öğrenince evine gittiği annesini salonda yerde yatar vaziyette bulduğunu anlattı.

Özkan Güli
İpekyolu Haber İstanbul 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz