İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN ŞAHİN’DEN YIKICI AİLESİNE JET ÇÖZÜM


Saha gezisi kapsamında doğrudan insanlara dokunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, vatandaşların tek başına üstesinden gelemediği sorunların çözümü için yardım elini uzattı. Şehitkamil ilçesine bağlı Fıstıklı Mahallesi’nde yaşayan Yıkıcı ailesini yalnız bırakmayan Şahin, üç çocuğu doğuştan kas hastası olan baba Murat Yıkıcı’ya verdiği sözü tuttu, Yıkıcı kardeşlerin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı.

Tüm Türkiye’ye örnek olan gönül belediyeciliğinde geliştirdiği Gaziantep Modeli’yle dikkatleri üzerinde toplayan Şahin, gönülleri kazanmaya devam ediyor. Yıkıcı ailesinin umutlarını tazeleyen başkan Fatma Şahin, talimatları doğrultusunda ailenin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı, sosyal farkındalık örneği sundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Gültekin Serdar Tolay, Bilal, Umut ve Hüseyin Yıkıcı kardeşlerin kas hastalığının tedavisi için Türkiye’de ilk olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde fizik tedavi ve rehabilitasyon işlemlerinin de yapılacağını müjdeledi, aileyi umutlandırdı.

Baba Murat Yakıcı ve çocukları Tolay’ı makamında ziyaret ederek, yardımlarından dolayı Başkan Şahin’e ve Serdar Tolay’a teşekkür etti.

Baba Yıkıcı, “Başkan Fatma Şahin’i mahalle ziyaretinde gördüm, mağduriyetimi anlattım. Sağ olsun aynı gün içerisinde Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından tekerlekli sandalyemiz teslim edildi. Çocuklarımın rehabilitasyonu için süreç başlatıldı. Talebimi aynı gün içerisinde değerlendiren ve gösterdiği hassasiyetten dolayı Fatma Şahin ve Dr. Serdar Tolay’a teşekkür ederim” dedi.



HABER: AYFER KILIÇ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz