İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN ALİ DUYSAK ADI OKUL KİTAPLIĞINA VERİLDİ

İPEK YOLU medya grup yönetim kurulu başkanı Ali DUYSAK adı Şehitkamil ilçesinde bulunan aydınalar orta okulu kütüphanesinde bulunan bir kitaplığa verildi.

Okul müdürü İlhan GÖK Ali DUYSAK gibi  dürüst ve vatansever insanların hayattayken değer verilmeli bizde bu düşünceyle  Ali DUYSAK başkanımız bu ülkeye ve Gaziantep için yaptıklarını biliyoruz bunun için okul yönetimi olarak Ali DUYSAK başkanımızın adını  kitaplığımıza vererek ölümsüzleştirdik dedi.

İPEK YOLU medya grup yönetim kurulu başkanı Ali DUYSAK ise sayın ilhan GÖK müdürümün bu ince düşüncesi için teşekkür ederim beni çok duygulandırdı. Şahsım ve kurum adına bir kez daha teşekkür ederim gerçekleri söylemek gerekiyorsa ilhan müdürüm ile uzun yıllar bir dostluğumuz var ilhan müdürüm her gittiği okulda eğitim ve sanatsal etkinlikler Gaziantep’te örnek olmuştur. Böyle bir müdürümüzü hocamızı bizde ken imkanlarımızla destekledik ilhan müdürümün  eğitime ve sanat verdiği destekleri yanında bizim yaptıklarımızın lafı bile olmaz  bir kez daha başta okul müdürümüz olmak üzere tüm hocalarımıza  şahsım ve kurumum adına bir kez daha teşekkür  ederim dedi.



HABER: SEVİM ULUSAM 

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz