İpek Yolu Haber Ajansı

Başkan Böcek Gaziantep’te depremzedelerle iftar yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmıyor. Sık sık bölgeye giden Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını da yerinde inceliyor. Bir kez daha Gaziantep’e giden Başkan Böcek, depremzedeler ile iftar sofrasında buluştu.


 


 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından büyük bir yıkımın yaşandığı Gaziantep’te yaraları sarmaya çalışırken, Başkan Muhittin Böcek de bir kez daha Gaziantep’e giderek depremzede vatandaşlarla biraraya geldi.

KARKAMIŞ BELEDİYE BAŞKANI’NA ZİYARET

Gaziantep ziyaretinde Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan’ı ziyaret eden Başkan Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, CHP Milletvekilleri İrfan Kaplan ve Bayram Yılmaz Kaya ile birlikte çeşitli temaslarda bulundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antepli depremzedeleri yalnız bırakmadığını söyleyen Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, Başkan Böcek ve ekibine teşekkür etti.

NURDAĞI YERLEŞKESİNE ZİYARET

Başkan Muhittin Böcek daha sonra CHP Karkamış İlçe Başkanı Metin Göğebakan ve ilçe örgütünün düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Depremzede vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Böcek Gaziantep Nurdağı’nda koordinatör belediye olarak çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi yerleşkesini ziyaret ederek Genel Sekreter Yardımısı Ramazan Demir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ

Depremzede vatandaşların yanında olmanın, onların yaralarına bir nebze de olsa merhem olabilmenin önemine dikkat çeken Başkan Böcek, “İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı münasebetiyle sık sık geldiğimiz deprem bölgesine bir kez daha gelerek vatandaşlarımız ile birlikte olduk. İftar soframızı paylaştık. Depremin olduğu ilk günden bu yana Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak deprem bölgesindeyiz. Kardeşlerimizin yaraları sarılana kadar da yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

HABER: FERİDE KAYA

İPEK YOLU HABER ANTALYA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz