İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN BECAN, YALOVA’LI YARDIMSEVERLERE ÇAĞRI YAPTI

BAŞKAN BECAN, YALOVA’LI YARDIMSEVERLERE ÇAĞRI YAPTI

 

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, yaşanan Büyük deprem ülke olarak hepimizi derinden sarstı ve çok büyük üzdü. Tarif edilemez acıları hepimiz yüreğimizde hissediyoruz ve bir yandan da acılarımızı sarmak için seferber oluyoruz.

Kış mevsiminin kendini en çok hissettirdiği bu günlerde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kenetlenerek acımızı paylaşıp, uğranan zararı azaltmaya çalışacağız.

Afet bölgesine ilk gün gidenlerden birisi olarak şunu söylemek istiyorum şu an bölgenin en büyük ihtiyacı barınma. Bununla birlikte afetzede vatandaşlarımızı en çok zorlayan konulardan birisi de hijyen ihtiyacı. Devlet ve millet olarak çadırkentler ve sonrasında konteynerkent kurulması çalışmaları hızla ilerliyor. Ancak acil olarak bunlar tamamlanana kadar o bölgede deki insanların barınmaya ihtiyaçları var.

Bu yüzden Yalovalı vatandaşlarımızda şu an kullanımlarında olmayan karavanlarının 3 aylık süreli olarak o bölgeye nakli önem arz etmektedir. Bu yardımda bulunmak isteyen üyelerimizin tarafımızla irtibata geçmelerini rica ediyoruz.

Yine önemli bir konuda afetzede vatandaşlarımızı evlerimizde 3 ay süre ile misafir etmek. Kendi evlerinde 1 afetzede vatandaşımızı misafir etmek isteyen üyelerimizde varsa bizimle temas kurmaları halinde gerekli işlemlerin yapılması konusunda kendilerine yardımcı olabileceğiz” dedi


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOGAN

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz