İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN DEMİRTAŞ İLKADIM HALKI DAYANIŞMA BAĞLARININ EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLİYOR

İlkadım ilçesinde “Hayır Çarşısı” ile ihtiyaç sahiplerine destek verdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım halkı arasında dayanışma bağlarını arttırdıklarını söyledi.


 

İlkadım Belediyesi “Hayır Çarşısı” ile hayırsever vatandaşların ihtiyaç fazlası olan kullanılır durumda eşyaları yenileyerek gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak mutluluklara ortak oluyor. Yerel yönetimler arasında sosyal belediyecilikte öncü belediyeler arasında yer alan İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü Kadın Koordinasyon Merkezi “Veren Eli Alan Elle Buluşturuyoruz“ sloganıyla bağışçı vatandaşlardan alınan giysi ve eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. İlkadımlı yardımseverlerin bağışladığı giysi ve halı, kanepe, beyaz eşya sandalye, battaniye gibi eşya ayrıştırılıp temizlendikten sonra, vatandaşların kullanabilmesi için hazır hale getiriliyor.

 

“Duyarlılık gösteren halkımıza teşekkür ediyorum”

 

İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlkadım Belediyesi olarak giyecekten, kullanılabilir durumdaki ev eşyalarına her türlü malzemeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.  Biliyorsunuz toplumumuzda büyük bir tüketim alışkanlığı gelişti. Yani bir kabanı varken bir kaban daha, bir ceket varken bir ceket daha,  bir ayakkabı varken yenisini özendiren tüketim toplumuna yönelik yapılan çalışmalar sonucunda bir kesim hiç alamazken bir kesim yüksek seviyede alıyor, belki de kullanmadan bir kenarda duruyor. Şimdi biz bu malzemeleri, ürünleri alıp vatandaşlarımıza ulaştırma konusunda ortak bir çalışma başlattık. Halkımıza bunu duyurduk, halkımız da büyük bir duyarlılık gösterdi. İhtiyacı olan vatandaşlarımız geliyor burada çocuklarına, eşine ne ihtiyacı varsa alabiliyor” dedi.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. İlkadım Belediyesi bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve İlkadım Belediyesi’nin görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır.

 

HABER: NURİ GÜLER

İPEK YOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz