İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN DEMİRTAŞ, TIP BAYRAMINDA SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GÜNÜNÜ ÇİÇEKLE KUTLADI


DEMİRTAŞ’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART SÜRPRİZİ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı çiçek takdim ederek kutladı. Devlet hastanelerinin sırasıyla ziyaret eden Başkan Demirtaş doktor ve hemşirelere, anlamlı bir sürpriz yaptı.

İlkadım Belediyesi, korona virüs salgını ile mücadele döneminde gece gündüz demeden özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı. Bu yıl pazar gününe denk gelen 14 Mart Tıp Bayramı’nda doktorlar ve sağlık çalışanları görevinin başındaydı.

“İnsanüstü gayretleriniz her zaman hatırlanacak”

Bu anlamlı günde kamu ve özel hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Tüm sağlık çalışanlarımızın emekleri sürecinde karşılaştığı  güçlüklere rağmen kutsal mesleğimizin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için çok değerli. Pandemi boyunca doktorundan hasta bakıcısına tüm sağlık çalışanlarının gösterdiği fedakarlığı asla unutmayacak. Onlar için ne söylesek, ne yapsak az. Bu noktada emeği ile çalışan doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramlarını canı gönülden kutluyorum. Onlara vereceğimiz en büyük hediye pandemi kurallarına uymak olacaktır. Vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyorum. Hep birlikte mücadele edersek, kazanırız” diye konuştu.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kent merkezindeki özel ve kamu hastanelerine Başkan Necattin Demirtaş’ın talimatıyla İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar sağlık çalışanlarının gününü kutlayarak çiçek dağıtımını gerçekleştirdi. Sağlık çalışanları da kendilerini unutmayan Başkan Demirtaş’a teşekkür etti.

“Bugünü bu sene buruk kutlamak durumunda kaldık”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Ahmet ŞEN “Yıllarca coşkuyla kutladığımız bugünü bu sene buruk kutlamak durumunda kaldık. Yoğun çalışma şartları her zaman hayatımızın parçasıydı ancak bu sene çok can kaybımız oldu. Çok meslektaşımız virüse yenik düştü. Hiçbir koşulda elimizi bırakmayan ve bu mücadelenin başkahramanı olan sağlık camiamızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Pandemide hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarını da minnetle anıyorum” dedi.

 HABER: NURİ  GÜLER 

İPEK YOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz