İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN DEMİRTAŞ; ZABITA BELEDİYENİN DIŞA YANSIYAN YÜZÜDÜR


ZABITALAR KOORDİNASYON TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Zabıta müdürlüğü personelleri belediyenin dışa yansıyan yüzüdür. Bu doğrultuda zabıta, sadece ceza yazan bir birim olarak değil, insana sevgiyle yaklaşan, ahlakıyla, dengeli ve kararlı davranışıyla, kanunlar ve mevzuat çerçevesinde görevlerini yerine getirmeleri gerektiğini söyledi.

“Koordinasyon toplantıları çözüm odaklı en etkili yöntemdir”

İlkadım Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda, zabıta müdürlüğü personeli ile koordinasyon ve değerlendirme toplantısı yapan İlkadım Belediyesi  Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar” Koordinasyon toplantısının her ay yapılması, sorunların çözümü konusunda daha hızlı ve pratik adımların atılmasında en etkili yöntemlerden biri olduğunu söyledi. Pandemi önlemleri altında gerçekleşen toplantıda Zabıta Müdürlüğü’nün yapacağı çalışmalar planlanarak, yaşadığımız şehrin gözbebeği konumunda olan ilkadım ilçemizde karşılaşılan problemleri görüş alışverişinde bulunarak çözüme kavuşturacağız “dedi.

“Önceliğimiz halkın huzuru ve kamu düzeni”

Kaldırım işgali, seyyar satıcı, görüntü kirliliği, hijyen, denetim, dilenci sorunu gibi bir çok sorunun ele alındığı toplantıda konuşan Zabıta Müdür Vekili Şerif Bahar; ”İlçe halkının rahatı ve huzuru için, huzurlu bir biçimde yaşamlarını devam ettirebilmesi için en iyi şekilde görev yapması gereken birimlerden bir tanesiyiz. Kamu düzenini sağlamak için zabıta çalışır. Halk sağlığı için zabıta gayret eder. Vatandaşlarımızın huzuru için zabıta devriye girer. Kenti yaşanılabilir hale gelmesinde zabıtanın büyük emeği ve gayreti vardır. Önceliğimiz hiç kimsenin mağdur olmamasıdır” dedi.

Personelin kurum içi görev ve sorumluluklarının da masaya yatırıldığı toplantıda “iş disiplini” ve “sorumluluk bilincine yönelik vatandaşlardan gelen istek ve öneriler değerlendirildi.



HABER: NURİ GÜLER 

İPEK YOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz