İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN FADILOĞLU, YENİ YIL KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Yayımladığı mesajda yeni yılın hayırlara vesile olmasını dileyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe ülkemizi, Gaziantep’imizi ve Şehitkamil’imizi hak ettiği noktaya taşımaktır. 2023’ün ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.


 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2023 yılı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Hiç şüphe yok ki yeni yıl, yeni umut ve beklentilerdir. Bu bakımdan geleceğimizin umut ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli görevler düşmektedir. Yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının; umutlarımızın gerçekleştiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı yıl olması hepimizin dileğidir.

 

Geride kalan bir yılın muhasebesini yaparken, 2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli; zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe ülkemizi, Gaziantep’imizi ve Şehitkamil’imizi hak ettiği noktaya taşımaktır.

 

Devletimizin tahsis ettiği huzur ve güven ortamı içerisinde, geçmişimizden aldığımız güçle sürekli değişen dünya şartlarının sağladığı yeni fırsatlarla sorumluluklarımızı en iyi şekilde bilerek ilimizin ve ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlamanın çabası içerisinde olacak, yarının büyük Türkiye’sini inşa etmeye, Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda üretmeye, çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz.

 

Milletimizi, çağın ötesine taşıyacak bir belediyecilik anlayışıyla Şehitkamil’imizin, çok yönlü gelişimi ve dengeli büyümesi adına çağdaş şehircilik ve planlama ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizin kendi hikayesine, kültürüne, bölgesel karakterlere uygun, kent kültürünü koruyan, bu kültüre ve halkımıza hizmet edecek yeni, sürdürülebilir, kaliteli, daha etkin olarak kullanılabilecek mekanlar üretmeyi sürdüreceğiz. Yaşanabilir mekanlar elde etme adına çarpık yapılaşmadan dolayı sağlıksız yaşam alanlarını ortadan kaldırdık, yerine modern ve kaliteli yaşam alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Şehitkamil’imizin ekonomik ve tarihi-kültürel potansiyelini en verimli ve doğru biçimde kullanarak ortak geleceğimizi tasarlarken, ilçemizde ikamet eden her bireyin yaşam kalitesini ve mutluluğunu arttırmak adına var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

 

Tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutlarken, 2023’ün ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum


HABER: SEVİM ULUSAM 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz