İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN SİLPAGAR VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

‘Hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz’

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy’deki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Başkan Silpagar’a; AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Fettan Engin, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, belediye meclis üyeleri ve Çiftlikköy Belediyesi birim müdürleri de iştirak etti.

Başkan Silpagar ve beraberindeki heyet; gencinden, yaşlısına herkesle bir araya gelerek, esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundular. Yerel yönetim anlayışının temelinde ortak akıl olgusunun önemine de değinen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Güçlü Çiftlikköy’ün yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, esnafımıza her zaman destek oluyoruz. Koronavirüs tedbirleri kapsamında esnafımız ile bir araya gelip sorun ve ihtiyaçlarını dinledik. Biz Çiftlikköy olarak hep birlikte güçlüyüz” dedi.

Esnaf ziyaretlerinde hizmetler ve projeler ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Silpagar, hizmetler konusunda taleplerle birlikte vatandaşların sorularını da cevaplamayı ihmal etmedi. Gerekli talimatları birim müdürlerine aktararak çözüm noktasında gerekli müdahalelerin yapılacağının vurgusunu yaptı. Hizmet için var olduklarını belirten Başkan Silpagar, “Çiftlikköy ilçemizde rutin olarak esnaf ziyaretlerimiz oluyor. Bu fırsatları değerlendirerek vatandaşlarımızla sohbet etme imkanını yakalıyor talep ve sorunlarını da dinliyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bizler gerçekleştirdiğimiz her hizmeti vatandaşımızın ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz” diye konuştu.

Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Silpagar daha sonra kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret ederek gerekli müdürlüklere kolay gelsin temennisinde bulundu.



HABER: M. MUSTAFA DOĞAN

İPEK YOLU HABER / YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz