İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN TAHMAZOĞLU LGS BİRİNCİSİNİ TEBRİK ETTİ


 

Eğitime önemli katkılar sağlayan  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, LGS’de tam puan alarak Türkiye birincisi olan Irmak Ceylin Sürücü’yü evinde ziyaret etti.

Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ile birlikte LGS’den tam puan alarak Türkiye birincisi olan Irmak Ceylin Sürücü’yü evinde ziyaret eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Irmak Ceylin Sürücü’ye başarılarının devamını diledi. 81 ilden 1 milyon 671 bin 337 öğrencinin katıldığı sınavda, 42 farklı ilden katılan 181 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alırken, Şahinbey’de ikamet eden Irmak Ceylin Sürücü de bu isimler arasında yer aldı.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Şahinbey Belediyesi’nin eğitime ve gençlere büyük önem verdiğini kaydeden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak eğitme büyük önem veriyoruz. Ülkemize yön verecek olan gençlerimizin yetişmesi için önemli projeler yürütüyoruz. LGS Şampiyonu Irmak Ceylin Sürücü kardeşimizin evine Şahinbey Kaymakamımız Cemalettin Yılmaz ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Kılınç ile birlikte misafir olduk. Irmak kardeşimiz LGS’de 500 tam puan alarak, Türkiye Birincisi oldu. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Değerli kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devam etmesini diliyorum" dedi.



HABER: SÜMEYYA TURAN 

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz