İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NDAN KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE BAKLAVA İKRAMI

Şahinbey’in dört bir tarafında kar temizleme çalışmaları büyük bir titizlik ve hızla devam ederken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışma yapan mesai arkadaşlarına baklava ve çay ikram etti.


 

 


Kar temizleme çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Şahinbey Belediyesi ekiplerine Başkan Mehmet Tahmazoğlu’ndan baklava dopingi geldi. Başkan Tahmazoğlu vatandaşın mağdur olmaması için 600 kişi ve 300 iş makinasıyla çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

 

BÜYÜK BİR GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ

 

Kar temizleme çalışmalarındaki ekiplere baklava ve çay ikram eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ekiplerin büyük gayretler içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Ekiplerimiz, zor şartlarda çalışıyorlar. Hem çöp konteynırlarının üzerine yağan karları hem de çöp konteynırlarının yanına bırakılan çöpleri tek tek elleriyle topluyor. Arkadaşlarımız büyük bir fedakârlıkla şehrimizi temiz ve yolları açık tutmak adına büyük bir gayret içerisindeler. Biz de arkadaşlarımıza baklava ve çay ikram ettik. Ekip arkadaşlarımızı da kolluyoruz, gözetiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun" diye konuştu. 

 

 

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kar temizleme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şehrimiz 54 yıldır görmediği kar yağışını görüyor. 10 gün içerisinde yaklaşık 1 metreye yakın kar yağışı gerçekleşti ve halen kar yağışı aralıklı olarak devam ediyor. Kar yılı var yılı demiş atalarımız. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak koordinasyon içerisinde gerek temizlik gerek park bahçe ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Park bahçe ekiplerimiz araçlarla ve yaya olarak kaldırımların temizliğini yapıyorlar. İş makinalarımızla da caddelerimizin temizliğini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bu süreci kolay bir şekilde geçirmesi için büyük bir gayret ve çalışma içerisindeyiz. Bu arada sokak hayvanlarını da unutmuyoruz. Bu havada yem bulmakta zorlandıkları için kuşları ve sokak hayvanlarını besliyoruz. İnşallah, bu süreci en güzel bir şekilde atlatmış olacağız. Şuanda 600 kişiyle fiilen sahada çalışıyoruz ancak bunun geri planda çalışanları da var. Yaklaşık 250 ile 300 iş makinelerimizle beraber sahada bir taraftan cadde ve kaldırım temizleme çalışmalarını yürütüyoruz" dedi.

 


HABER: ALİ DUYSAK

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz