İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN TUTUK, S.S. 203 NO’LU KOOPERATİFE MÜJDEYİ VERDİ

BAŞKAN TUTUK, S.S. 203 NO’LU KOOPERATİFE MÜJDEYİ VERDİ

mehmet mustafa dogan

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, S.S. 203 No’lu Yalova Küçük Otobüsçüler Kooperatifi üyeleri ve şoför esnafı ile düzenlenen kahvaltılı programda bir araya geldi. Düzenlenen programda konuşan Başkan Tutuk, AK Parti Milletvekilleri ve meclis üyelerinin de gayretleriyle bir sorunun daha geride bırakıldığını ifade etti.

Uygulama Oteli’nde düzenlenen programa; Başkan Mustafa Tutuk’un yanı sıra; Yalova AK Parti Milletvekili ve Adayları Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile Yalova AK Parti Milletvekili Adayı Erhan Dede de iştirak etti.

Yalova merkeze bağlı olarak faaliyet gösteren ve Orhangazi-İznik-Yenişehir ile Yalova-Karamürsel arasında çalışan 203 no’lu Kooperatifin bu hatlar içerisinde dönüşümlü çalışma talebi Başkan Tutuk’un ve milletvekillerinin gayretleri ile İl Trafik Komisyonu Kararına istinaden uygun bulundu. Bu bağlamda; Başkan Mustafa Tutuk, Milletvekili adayları ve kooperatif temsilcileri ile kahvaltıda buluşarak esnafa müjdeyi verdi.

“Belediye olarak meclis üyelerimiz ile birlikte Yalova’yı hak ettiği yere getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tutuk, “Sorunların çözümü için yaptığımız çalışmaları, kat ettiğimiz yolu bizler gibi hemşehrilerimizde görüyor, biliyor. Birçok kronik sorunun çözümünü sağladık. 3 yıldır süren 203 no’lu kooperatifin sorununu da nasıl çözeceğimize ilişkin istişarelerde bulunduk. Bütün yetkililerimizle; valimizle, milletvekillerimizle, il trafik komisyonumuzla sürekli görüşmeler yaptık. Sonunda bu sorunu çözdüğümüzü de düşünüyorum. Orhangazi, İznik, Yenişehir hattı çalışırken bir bölümü de Karamürsel’e çalışıyordu. Dönüşümlü çalışma için il trafik komisyonundan olumlu kararı çıkarttık. Dönüşümlü olarak kooperatifimiz artık her yere çalışabilecek. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Programın sonunda kooperatif üyeleri de düzenlenen programda söz alarak memnuniyetlerini dile getirip Başkan Tutuk’a teşekkür ettiler


ipek yolu haber

mmustafa dogan

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz