İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN TUTUK’TAN ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

BAŞKAN TUTUK’TAN ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk , Ankara ziyareti kapsamında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ’ye ziyarette bulundu.

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, beraberinde AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve Yalova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cem Sezgin ile birlikte AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ’ye ziyarette bulundu.

Yalova Belediyesi tarafından yürütülen proje ve çalışmalarla ilgili AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ’yi bilgilendiren Başkan Tutuk, burada bir dizi istişarede de bulundu. Yalova Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Özhaseki ise Başkan Tutuk’u ve ekibini tebrik ettiğini belirtti. Başkan Mustafa Tutuk, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye makamında ziyarette bulunduk. Yalova için canla başla yaptığımız çalışmalarda kendisinin her zaman desteğini hissettik. Önümüzdeki süreçte yapacağımız projelerimizi de görüştük. Kendisine destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOGAN

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz