İpek Yolu Haber Ajansı

BAFRA GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ


BafraGörmeEngelliler Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla bir iftar yemeği gerçekleştirdi.

Yemek; 28 Mayıs Salıgünü, Bafra Öğretmenevi’ nin YazlıkBahçesi’ nde düzenlendi.Yemeğe yoğun bir ilgi ve katılım oldu.

Yemekte konuşan Bafra Görme Engelliler Dernek Başkanı Mustafa KAPLAN, mübarek Ramazan ayında, Bafralı hemşehrilerle bir araya gelip aynı havayı ve duyguyu yaşamak amacıyla bu iftar yemeğini düzenlediklerini söyledi ve derneğin çalışmaları ile gerçekleştirdikleri projer hakkında açıklamalar yaptı.

Dernek Yönetimi' nden Hasan SATILMIŞ da şunları söyledi:

Tahmin edilenin oldukça üzerinde olan, gerçekten yoğun bir katılımın olduğu, derneğimizin dördüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel iftar programını; bu sene Bafra Öğretmenevi' nde gerçekleştirdik. Allah kabul etsin inşallah. 


Bu akşam; yanımızda olarak sevincimize ortak olan değerli daire amirlerimize, Basın' ımızın güzide temsilcilerine, parti teşkilatlarına, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkan ve üyelerine, derneğimizin birbirinden çok kıymetli üyeleri ve ailelerine, kısaca unutupta isimlerini zikredemediğimiz uzaktan ve yakından programımıza teşvik ederek bizleri yalnız bırakmayan bütün katılımcılarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

Allah hepsinden razı olsun diyor,;nice böyle güzel programlarda buluşmayı diliyor, birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar devam etmesini yüce allah’tan niyaz ediyor, bütün katılımcılarımıza sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca; bu leziz yemeklrin hazırlanıp servis edilmesine kadar emeği geçen başta Bafra Öğretmenevi Müdürü sayın Nevriz Sekmen bey efendi ,Şef Hüseyin BEL ve ekibi olmak üzere bütün herkese teşekkürü de bir borç biliriz.

Allah hepsinden razı olsun. cenabı Allah cümlemizin niyetlerini kabul etsin inşallah.

 Haber : Oktay ZERRİN- 

İPEKYOLU HABER SAMSUN


Haber Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=2AnpvEwKo94

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz