İpek Yolu Haber Ajansı

BAFRA MEVLANASPOR ZİRVEYE KOŞUYOR

BAFRA MEVLANASPOR ZİRVEYE KOŞUYOR
 03- 11- 2018 Cumartesi günü, saat 13.30’ da Bafra Mevlanaspor- 1930 Bafraspor U 19 Ligi’ nde mücadele eden iki Bafra takımı; dolu tribünlere futbol ziyafeti verdiler.
Gollü geçen karşılaşmada; ev sahibi Bafra Mevlanaspor kalede Ceyhun, Emre, Kerem, Mustafa Ahmet, Üveys, Melih, Yusuf, Soner, Muhammed, Uzan onbiri ile sahada yerini aldı.
 Orta hakem Ahmet Aslan’ ın düdüğüyle başlayan mücadelede; konuk 1930 Bafraspor oyuna hırslı ve etkili başladı. Maçın 10. dakikasından sonra yavaş yavaş kontrolü eline alan Bafra Mevlanaspor, Yusuf’un ara pasında, ceza sahası önünde düşürülen Muhammed’in kazandığı ve kullandığı serbest vuruşla eşitliği yakalayan golü frikikten kaydetti.
 Bu golden sonra istediği gibi oyunu yönlendirmeye başlayan Mevlanaspor 36. dakikada Yusuf’un Soner’e attığı ara pasta; Soner kaleci ile karşı karşıya kaldı. Boştaki Melih’ e pas verdi. Melih de boş kaleye topu göndermekte zorlanmadı .
Bu golle; ilk yarı 2-1’ lik skorla Mevlana Spor lehine tamamlandı. İkinci yarıda da Mevlana Spor hızlı ve etkiliydi. 60. dakikada Soner’ in takımı adına 3. golü kaydetti. Bu dakikada oyuna Uzan Eren’in yerine Sefa dahil oldu. Sefa oyuna girer girmez golünü de attı ve skor 4- 0 oldu.
 85. dakikada Emre’nin kafa golü ile skor da 5- 1’ e geldi. Başka gol olmayınca, maç da bu skorla 5- 1 Mevlanasporun üstünlüğüyle tamamlandı.
 Mevlana Spor puanını 16 yaparak zirveye yerleşti. Maçtan sonra Mevlanaspor Kulüp Başkanı Servet Şengül takıma Bafra Öğretmenevi’ nde yemek ikraminda bulundu. Başkan Şengül yemekte yaptığı konuşmasında " Sporun güzelliğidir ki her iki Bafra takımı  da bugün müthiş oynadılar. Bizim takım kazanmayı daha çok istedi ve maçı aldı.
 Bu gençlerimize böyle güzel imkanlari sunmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Çoğunlu mahhalemiz gençlerinde oluşan takımımız, inşallah Mevlana Mahallesi’ ndeki halı sahayı da büyüterek; hem Muhtarlık vhem de Kulüp Başkanlığı görevimizi, yönetimimizle beraber başaracağız inşallah ve Mevlanaspor Bafra’ da; spor adına güzel şeyler yapacaktır.
  1930 Bafraspor’ umuzu da tebrik ederim. Herkese saygılar, selamlar ve sevgiler sunuyorum. "
Haber: Oktay ZERRİN- Bafra
İPEKYOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz