İpek Yolu Haber Ajansı

Bakan Kasapoğlu ve Selçuk Bayraktar SBB TV özel yayınında


Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Bandırma Vapuru’ ndan canlı yayınlanacak ’19 Mayıs Türkiye Buluşması’ programına katılacak. SBB TV YouTube kanalından canlı olarak ekranlara gelecek programda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yavuz Ünal  yer alacak. Moderatörlüğü Prof.Dr. Ünal yapacak.

102 yıl önce, Kurtuluş Mücadelemiz için Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını Samsun’a taşıyan Bandırma Vapuru’nda; 19 Mayıs saat 19.19’da aynı heyecanla, aynı mücadeleci ruhla buluşuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Baykar Savunma Teknik Müdürü, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan ’19 Mayıs Türkiye Buluşması’ programı SBB TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Moderatörlüğünü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yavuz Ünal’ın yapacağı programda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de yer alacak.

"Umudun ve Ufkun Ülkesi Türkiye" sloganıyla yayınlanacak programda Milli Mücadele yılları, gençlik İHA ve SİHA’ lar gibi konularda söyleşi yapılacak.



HABER: NURİ  GÜLER

İPEK YOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz