İpek Yolu Haber Ajansı

Bakanlık Müfettişi ve İl Müdürümüz Çiftlikköy’de…

Bakanlık Müfettişi ve İl Müdürümüz Çiftlikköy’de…

Bakanlık Müfettişi ve İl Müdürümüz Çiftlikköy’de…

Bakanlık Maarif Müfettişi Kamer Özdemir ve İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi ve Çiftlikköy Mehmet Akif İnan Ortaokulu’na ziyarette bulundu.

İlk olarak Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi’ne ziyaret gerçekleştiren Bakanlık Maarif Müfettişi Kamer Özdemir ve İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, sınıfları dolaşarak kursiyerlerin çalışmalarını yakından inceledi.

Daha sonra Mehmet Akif İnan Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğretmenler odasında öğretmenlerle buluştu. 

Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un selamını ileterek açılış konuşmasını yapan Maarif Müfettişi Özdemir; “Öğretmenlere entelektüel gelişimden bahsederek, çocuğun entelektüel alanına nasıl bir katkı sağlayabilirim, diye bir çalışma yapmaları gerektiğini söyledi. Konuşmasında; “Tarih, Coğrafya, Müzik öğretmeni kendi alanında entelektüel çalışmalar yapabilir. Düşünmek, uygulamak ve dönüt almak…, yapmamız gereken bu. Yaptığımızın üzerine koyarak çalışmalarımızı yürütürsek başarılı oluruz.” ifadelerinde bulundu.

Şair, yazar, mütefekkir, dava insanı Mehmet Akif İnan’ı vefatının 20. Yılında anarak konuşmalarına başlayan İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun: “Yetiştireceğimiz çocuklarımızda da kültürümüze sahip çıkacak nesiller yetiştirmek noktasında, sizlere kolaylıklar diliyorum. İlimiz sizlerin de katkılarıyla marka kent olma yolunda hızla ilerliyor. Buraya kadar vermiş olduğunuz destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da vereceğiniz destekler bizim için çok önemli. Yönetim anlayışımız da, hep beraber insan kaynağımızla Birlik beraberlik içerisinde bize emanet nesilleri yetiştirmek için gücümüzü birleştirirsek başarılı olacağız. Sizden gelecek dönütleri önemsiyoruz, değer veriyoruz. Tekraren başkanımıza hoş geldiniz diyor, sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

M.MUSTAFA DOĞAN
İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz