İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, ESRANUR'UN EĞİTMİNE DESTEK OLACAK


 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Fırat Mahallesi'nde ikamet eden Yavuz ailesini ziyaret etti.

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ile birlikte Fırat Mahallesi'nde oturan Yavuz ailesini ziyaret ederek, iftarını Yavuz ailesi ile açtı. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, evin 5 çocuğundan biri olan Esranur Yavuz'u eğitimde göstermiş olduğu başarı nedeniyle tebrik etti.

 

BU AY PAYLAŞIM AYI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde aile ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, "Her gün yaptığımız aile ziyaretlerimizi Fırat Mahallesi'nde gerçekleştirdik. Bu mahallede oturan Ali Bey'in evinde iftarımızı açtık. Ev sahipliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda 5 tane çoğu var. Kızlarımızdan en büyüğü olan Esranur Yavuz kendisi eğitimde çok başarılı şimdiye kadar hep takdir ve onlarca başarı belgesi almış. Bizde kızımızın eğitimine bundan sonra destek olacağız. " dedi.

Yavuz ailesinin en büyük kızı olan Esranur Yavuz "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu evimizi ziyaret etti ve birlikte iftarımız açtık. Bizlere hediyeler getirdi kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, aile ziyaretlerinde mahalledeki çocukları da unutmayarak oyuncak dağıtımında bulundu.


İpekyolu haber merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz