İpek Yolu Haber Ajansı

BBP GENEL BAŞKAN ADAYI YAKUP KILIÇ YAZILI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Basın açıklamasında KILIÇ  


◦ Yıllardır mensubu olduğum ve çeşitli görevler aldığım Büyük Birlik Partisinde son bir kaç yıldır,Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasi çizgisinden; gerek bireysel yetersizliklerden,gerekse hamaset odaklı siyaset yapılarak bir yere varılamayacağını tüm Alperenler gibi bende gördüm.

◦ Aynı olumsuz kanıya değerli Alperenlerinde vardığını gördüm.Çevremdeki Arkadaşlarımında tavsiyeleri ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanlığına Aday olmaya karar verdim.Bir karınca misali gittikçe büyüyen bu yangını söndürebilmek adına sadece tarafımı belli etmek için değil aynı zamanda gerekirse ben bu davada canımı ortaya koyarak aday olmaya karar verdim.

◦ Çünkü bizim davamız kutsaldı varacağımız yer ise Tüm Dünyadan başlayarak,Çin Seddine kadar uzanacak Tüm Türk ve İslam Birliği olacaktır.Oysa ki;Sayın Mustafa Destici ile bu hedef Ankara Balgat’tan başlayıp kendi adına Mecliste biten bir davaya dönüştürülmüştür.

◦ Genel Başkan değişiminin ne kadar elzem olduğunu ve bu partinin Sayın Destici ile Menzile ulaşılamayacağını ben ve tüm Alperenler tarafından açıkça görülmektedir.

◦ Gerek Referandum sürecinde izlediği politika yanlışlığı,gerekse yerel seçimlerde iktidar partisi ile yan yana dolaşması bizleri artık rahatsız etmektedir.Bizler Alperenlerle elele vererek Şehit Liderimizin Suikast sürecini hızlandıracağımızdan kimsenin tereddütü olmasın.

◦ Bu bağlamda biliyorum ki,sizlerde benimle aynı duygu ve düşünceye sahipsiniz.Partimizin en kısa zamanda Rahmetli Şehit Liderimizin Çizgisine,Davasına ve Hedeflerine Riayet ederek hedeflerimizi İktidara yürümek olarak koyacağız.

Yönetim anlayışımızın hedef noktasında istişareler yaparak ve gelişen Dünyaya ayak uyduran manevi duyguları üst düzeyde tutan kitlemizi tek bir yumruk haline getirip Büyük Birlik Partisi Ruhunu yeniden canlandırmak temel amacımız olacaktır.

◦ Elbette bu kolay olmayacaktır.Karşımıza maddi manevi bir çok zorluklar çıkacaktır.Ben bu yolda sefayı değil cefayı paylaşacak yüreklerle elele omuz omuza birlik beraberlik içerisinde yürümek istiyorum.Bu yolda benimle yürümeye var mısınız? Tek bir yürek gibi çarparak bütün yüreklerde destan yazmaya var mısınız?

◦ Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik savaşı görüyoruz.İç ve dış mihrakları tarihten gelen hassasiyetle algılamak zor olmada gerek?Ülkemizin bölünmesine,parçalanmasına ve karanlığa sürüklenmesine izin vermeyecek duyarlı Alperen’ler,Ülküdaşlarım ve Kardeşlerim bir olalım beraber olalım.Bu meşakkatli yolda hep birlikte davamıza yürüyelim.

◦ Kimseyi ötelemeden ,kimseyi dışlamadan emin adımlarla bu meşaleyi yakacağız.

◦ İnşallah hedefimiz de gayemiz de öncelikle Şehit Liderimizin Suikastını aydınlatmak ve bu suikastın altında yatan bütün odakları ortaya çıkararak yargılatmak olacaktır.

Saygılarımla Kamu Oyuna Duyurulur.
BBP GENEL BAŞKAN ADAYI YAKUP KILIÇ


HABER: AYFER KILIÇ
İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz