İpek Yolu Haber Ajansı

BEYLİKDÜZÜN’DE GÜZELİK UZMANI KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Salih Dayıoğlu Başkanlığı’nda 2012 yılında kurulan Gazeteciler ve Basın Emekçileri Derneği (GABED)’de Başkan Fatih Demirtaş oldu. Geçtiğimiz ay içinde vefat eden GABED Başkanı Salih Dayıoğlu’nun ardından toplanan Yönetim kurulu, kendi içinde Başkanlığa Fatih Demirtaş’ı seçti.

 Sohbet ettikleri sırada Yasemin Demir titremeye başladı. İki kardeş Yasemin Demir’i hemen hastaneye götürmek istedi ancak kabul etmedi. Bir süre sonra Yasemin Demir sakinleşip kendine geldiğinde iki kardeş masanın üzerinde bazı haplar gördü. Kardeşlerden S.M., hapları sorduğunda ise iddiaya göre Yasemin Demir hapları eline alarak öfkeyle attı. İki kardeş Yasemin Demir’i sakinleştirdikten sonra bir süre daha sohbet edip evden ayrıldı.

 

Ancak iki kardeşin aklı ablalarında kaldı. Bir gün sonra aradılar ama açan olmayınca endişelendiler. Akşam saatlerinde eve ulaştıklarında kapı kilitliydi. İçeri seslendiler ancak cevap veren yoktu. Bunun üzerine eve polis ve çilingir çağırdılar. Çilingirin açtığı kapıdan polislerle birlikte içeri girdiler. İçeri girdiklerinde Yasemin Demir yerde hareketsiz şekilde yatıyordu. Polisler nabzına baktı, atmıyordu. Eve çağırılan sağlık ekipleri Yasemin Demir’in öldüğünü belirledi. İki kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Evde yapılan incelemenin ardından Yasemin Demir’in cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Savcılık olayla ilgili ’şüpheli ölüm’ soruşturması başlattı. Yasemin Demir’in kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’ndaki incelenin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

 

 

 

Özkan Güli

İPEK YOLU HABER İSTANBUL


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz