İpek Yolu Haber Ajansı

Bursa’da polis memuru ailesinden 4 kişiyi vurarak öldürdü.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde alacak meselesi yüzünden tartıştığı ailesinden annesi ile birlikte iki ağabeyini ve yengesini silahla öldüren polis memuru mahkemece tutuklandı.


Olay, Bursa’nın Orhangazi ilçesi Gölyolu Çamlık mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bingöl Genç İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Büro Amirliğinde görevli polis memuru Adem Ergüner, izin alarak ailesinin yaşadığı Orhangazi ilçesine geldi. Daha önceden ailesiyle aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunurken yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine beylik tabancasıyla annesini, 2 abisini ve yengesini tabancayla vurarak öldürdü. Olay sonrasında Orhangazi Emniyet Müdürlüğüne giderek polise teslim oldu. Olaydan sonra Emniyette ifadesi alınan Adem Ergüner işlemlerinin ardından Orhangazi Adliyesine sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen polis memuru Ergüner, tutuklanarak Bursa E Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Bursa’da ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin şaşkınlık yaratan ifadesi ortaya çıktı.

Gözaltına alındıktan sonra emniyetteki sorgusu tamamlanan cinayet zanlısı Adem Ergüner ortaya çıkan ilk ifadesi herkesi şok etti.

 

Adem Ergüner, müteahhitlik yapan ağabeyi Mehmet Ergüner’den ev almak için geçen yıl 175 bin TL verdiğini ancak ağabeyinin evi yapmadığını belirterek, parasını bugünkü değerden geri istediğini ancak ağabeyinin kendisine 275 bin TL teklif ettiğini belirterek, ancak ben arabamı satarak o parayı vermiştim. Arabamın bugünkü değeri 600 bin TL dediği öğrenildi. Adem Ergüner ifadesinde 175 bin TL için böyle bir olayı yaptım. 8 yaşından buyana çalışma hayatı içindeyim. Ailenin amelesi olarak görülüyordum. Bu da zoruma gidiyordu. Hakkımın yendiğini gördüm. Hepsini olay yerine çağırdım ve geldiklerinde de durmadan ateş ettim" dedi. Cinayet anı güvenlik kameralarına da yansıdı Zanlı Adem Ergüner’in olaydan yaklaşık 20 dakika önce geldiği, etrafta keşif yaptığı, ardından otomobilden indiği, annesi, abileri ve yengesinin bulunduğu cipe karşıdan gelirken ateş etmeye başladığı, ardından da geldiği otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştığı görülüyor.

 

Bursa Cumhuriyet Savcılığı’mım olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

 

HABER: Cafer GENÇ

İPEKYOLU HABER  BURSA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz