İpek Yolu Haber Ajansı

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde zeytin bahçesinde kullanmak için aldığı gübrenin içinde ceset bulan Buğra Sert, yaşadıklarını anlattı.

Traktörüne bağladığı kepçe ile gübreyi kaldırmak ve gübreyi almak isterken cesedin ortaya çıktığını söyledi. Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Yeniköy Mahallesinde ortaya çıkan, şaşkınlık yaratan olayın detayları da ortaya çıkıyor.

Zeytin bahçesine gübre sermek isterken 24 yaşında Suriye uyruklu olduğu belirlenen kadının cesedini gübrenin arasında bulan Buğra Sert yaşadıklarını anlattı. Orhangazi’de bir çiftlikten gübre aldığını belirten Sert, "Kamyonla getirdiler buraya döktük. Traktörle dağıtmaya başladım, sağ tarafı bitirdim sol taraftan gübre alırken kepçeyi kaldırdım insana benzeyen bir şey gördüm. Hemen köyün muhtarına haber verdim. Muhtarla il jandarmayı aradık. Olay yerine jandarma ve savcı geldi olay meydana çıktı. Gübreyi Orhangazi’den her sene aynı kişiden alırım, diye konuştu.

 

Bursa savcılığının olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğünü, 4 kişinin göz altına alındığı bilgisine ulaşıldı. Bursa’da morga kaldırılan cesedin çok yıpranmış olması sebebiyle daha sağlıklı bilgilere DNA tespitinde ulaşılacağı belirtildi.

HABER: CAFER GENÇ

İPEK YOLU HABER BURSA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz