İpek Yolu Haber Ajansı

BURSA’DA 2 GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU


Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinin Hacivat Mahallesinde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Dün akşam üstü meydana gelen olayda bir polisimizin şehit olduğu, yaralananların da bulunduğu bildirildi.

Bursa’da sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen, iki grup arasında uyuşturucu satma iddiasıyla karşılıklı suçlamalar, açık alanda alkol alma ve çıplak dolaşma sebebiyle kavga çıktığı öğrenildi.

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi 8. Engin Sokak’ta iki grup arasında çıkan olayın büyümesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri, Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) ile Çevik Kuvvet ekipleri olay yerine geldi.

İki grup arasında çıkan kavgada Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru 1983 Yozgat doğumlu bir çocuk babası Erman Özcan, başına ve boğazına isabet eden saçmalar sebebiyle ağır yaralandı. Yaralı polis memuru kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’nde şehit oldu.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, olayla ilgili şu açıklamaları yaptı "Akşam saatlerinde Yıldırım, Hacıvat Mahallesinde üzücü bir olay yaşadık. 2 grup arasında çıkan kavga neticesinde bir kişinin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu malesef bir polis memurumuz şehit oldu, bir vatandaşımız vefat etti. Ayrıca bir yaralımız ameliyatta. Durumu ağır bir yaralımız da tedavi ediliyor. Failler pompalı silahla birlikte gözaltına alındı. Güvenlik açısından herhangi bir sıkıntı yok. Şu anda adli işlemler devam ediyor. Vefat eden polis memurumuza ve vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. Gözaltına alınan 7 kişinin Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun devam ettiği bildirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Bursa’da, bir kavgayı ayırmak için çaba sarf eden bir polisimiz daha şehit oldu.” açıklamasını yaptı.

 haber: Cafer GENÇ 

İPEK YOLU HABER BURSA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz